Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
0102
03040506070809
10111213141516
17181920212223
242526272829
 
Közlemény
TANÉV RENDJE
Iskolai étkeztetés
Határtalanul
Gyermekvédelem
Adó 1%

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

 

Adószámunk:

A kedvezményezett neve:

Számlaszám:

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve:

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!
 

ECDL vizsgaközpont

Iskolánk ECDL vizsgák lebonyolítására jogosult intézmény. Részletek>>

 

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság>>

 
 
........................................................
  
Aporos alkotások

 

Aporos diákok alkotásai a városnak
A Győri Kommunális Szolgáltató Kft felkérésére, gipszkartonra festett nagyméretű képeket készítettünk.

Bővebben>>

 

 

 

A mesék birodalmában
A Kisalföld szerkesztősége megkereste iskolánkat, hogy egy meseíró pályázathoz illusztrációkat készítsünk...
Részletek>>
 

 

Énekkari CD
A 15 éves jubileum alkalmából jelent meg az iskola énekkarának második CD lemeze a Magyar Kultúra Kiadó gondozásában, Gloria in Excelsis Deo címmel. Részletek>>

 

 

 

 

Apor antológia
Jubileumi tanévünk alkalmából megjelent az új Apor antológia. Részletek>>
 

 

 

 

 

 

Ikon
Bukits Ernő tanár úr "A Tápláló és tanító Krisztus" című ikonfestménye az aulában látható...
 

 

Pályázatok

 

TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0229

Élményszerű tanulás, kultúra és tehetséggondozás>>

TIOP 1.1.1/07/1-2008-1156

Számítógépes infrastruktúra bővítés>>

Apor Alapítvány KEOP - 4.2.0/A/09-2009-0007>>
 

Támop 3.4.3-08/2 pályázat
Iskolai tehetséggondozás
Részletek>>
 

Környezet és Energia Operatív Program
2009.6.1.0/A-2009-0050>>

Épületenergetikai fejlesztés
KEOP-4.10.0/A/12-2013-0273>>

 

 
Aktualitások
2020.02.15.
Itt a farsang! Áll a bál!
Itt a farsang, áll a bál, keringőzik a kanál, Csárdást jár a habverő, bokázik a máktörő. (Gazdag Erzsi: Itt a farsang)   A farsangi időszakban igazán gazdag programok részesei lehetünk! Isko...
2020.02.11.
A mi bajnokunk: Peresztegi-Nagy Kinga
Sajnos, kevesen ismerik iskolánkban Kingát, a 12. B osztály tanulóját. Ideje, hogy minden aporos halljon róla, hogy büszkék lehessünk rá és hálát adhassunk érte! Kinga már második éve magántanuló, mer...
2020.02.10.
Kirándulás szervezése
Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek! Az idei tanévben is szeretettel várjuk az 1. vagy 2. nyelvként németet tanuló diákjainkat 7. évfolyamtól kétnapos ausztriai kirándulásunkra Semmeringbe. Időpont: 2020...

Aktualitások

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »

2020.02.15. - Itt a farsang! Áll a bál!

Itt a farsang, áll a bál,
keringőzik a kanál,
Csárdást jár a habverő,
bokázik a máktörő. (Gazdag Erzsi: Itt a farsang)
 
A farsangi időszakban igazán gazdag programok részesei lehetünk! Iskolánkban a vidám összejövetelek sorát a felső tagozatosok kezdték, akik a "Minden ami víz, minden ami kék..."témához öltözködtek. Vidám műsoros nyitány (El Paso táncosok, énekprodukció, aztán álomba illő tánc) után eszem-iszom, bulizene, majd tombola következett, amelyben a fődíj egy roller volt.
A gimnazisták a "Be my Light" szlogenhez kapcsolódva tartották vidám estjüket fellépőik Szele Zsolt, Dohor Zsombor és Tatai Attila voltak, fergeteges előadásaikkal. A gimis tombola elmaradhatatlan slágere a vezeték nélküli billentyűzet és a Pink Wireless Mouse fo PC volt, deértékes könyvek, mozijegy és Dobos pizzajegy is gazdára talált. A Valentin napon volt aki (fonott)KOSARAT kapott, de ennek most kivételesen örülhetett...
 
Felsősök képek>>
Gimi képek>>

2020.02.11. - A mi bajnokunk: Peresztegi-Nagy Kinga

Sajnos, kevesen ismerik iskolánkban Kingát, a 12. B osztály tanulóját. Ideje, hogy minden aporos halljon róla, hogy büszkék lehessünk rá és hálát adhassunk érte! Kinga már második éve magántanuló, mert Magyarország legerősebb vízilabda csapatában, az UVSE-ben játszik Budapesten. Eredményei egészen fantasztikusak és önmagukért beszélnek. De bajnok ő más értelemben is! Rendkívül összeszedetten, precízen követi osztálytársai tanulmányi munkáját, lépést tartva a tananyaggal, és nem is akárhogyan! Kicsi elsős kora kitűnő tanuló, négyes érdemjegyet nemigen találni 12 évre visszamenőleg sem az ellenőrzőiben. A bizonyítványai viszont csordultig vannak dícséretes ötösökkel. Angolból közép- majd felsőfokú nyelvvizsgát szerzett és elsőre sikerült a jogosítványa is! Mindannyiunk számára rejtély, hogy fér bele neki mindez abba az átlag két napba, amit hetente velünk tölt az iskolában! Egyedül, osztályfőnöki segítség nélkül szervezi a pótlásokat, személyesen felkeresve tanárait. Mindezt úgy, hogy iszonyú kemény edzéseken, meccseken vesz részt. Rendkívül összeszedett, idejét fantasztikusan beosztja, diákok és felnőttek egyaránt példát vehetünk róla. 10. osztályban elnyerte a „Jó tanuló, jó sportoló” országos címet.
S ha ez nem volna elég, rendkívül szerény, alázatos, segítőkész, mosolygós, a világra nyitott, barátságos lány, akihez bármikor fordulhatnak osztálytársai segítségért. A lehetőségeihez képest szinte minden osztályprogramon, közös szentmisén ott van.
Legyünk rá büszkék, adjunk hálát érte, azért is, hogy hű maradt iskolánkhoz és nem költözött végleg Pestre! Tanuljunk tőle, vegyünk róla példát, és azt kívánom Neki és mindannyiunknak, hogy majd a következő olimpiák egyikén miatta rágjuk tövig a körmünket! Hajrá, Kingus!
Baloghné Kalmár Zsuzsa
osztályfőnök
 

2020.02.10. - Kirándulás szervezése

Tisztelt Szülők! Kedves Gyerekek!
Az idei tanévben is szeretettel várjuk az 1. vagy 2. nyelvként németet tanuló diákjainkat 7. évfolyamtól kétnapos ausztriai kirándulásunkra Semmeringbe. Időpont: 2020. 05.22-23. (péntek-szombat).
Tervezett program:
1. nap: Kirándulás kisvonattal Payerbachból Hirschwangig, ahonnan kabinos felvonóval felmegyünk a Rax hegységre. Itt a tavaszi virágmezőn keresztül rövid túrát teszünk az Ottó-menedékházig. A délután folyamán felkeressük a Reichenau-i kastélyt, majd vacsorázunk és elfoglaljuk a szállást a csodálatos fekvésű, hegyekkel körülvett Langenwang (Gästedorf Waldheimat) városában. Itt a gyerekek többágyas szobákban lesznek elhelyezve.
2. nap: A reggelit követően meglátogatjuk a tartomány legjelentősebb Mária kegyhelyét, a Maria Schutz-i kegytemplomot, majd a közeli Puchberg városkáját. Itt felsétálunk a Sebastian-vízesésig, majd a városközpontban lehetőség lesz ebédelni és vásárolni. Indulás haza kb. 15 órakor.
Költségek: 6000 Ft, amely magában foglalja az utazás és a biztosítás költségét, illetve 55 Euro, amely tartalmazza a szállást reggelivel, a vacsorát, a vonat, a felvonó és a parkolás díját, valamint a belépőket.
Jelentkezés: február 24-ig 6000 Ft befizetésével a szervező tanároknál.
Szeretettel várjuk diákjainkat!
Némethné Gábor Krisztina és Szabó Mária
 

2020.02.10. - Népdaléneklési verseny

A Győri Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskolában február7-én rendezett: „Fújdogál a szél” nemzetközi népdaléneklési versenyen alsó tagozatos tanulóink szép eredményeket értek el. Kassai Viola 4.d osztályos tanuló EZÜST, Szabó Luca 4.d osztályos tanuló szintén EZÜST minősítésben részesült.
Felkészítő tanár: Kovács Anna Zsuzsanna
Szeretettel gratulálunk a díjazottaknak!
 

2020.02.07. - Gárdonyi Géza Megyei Fordító Verseny eredményei

Angol
 
5. évfolyam
1. helyezett: Nagy Helga Ágnes 5.c – felkészítő tanár: Pintér Mónika
7. évfolyam
4. helyezett: Major Janka 7.B - felkészítő tanár: Borbélyné Györkös Márta
 
Német
 
5. évfolyam
4. helyezett: Orbán Kata 5.c - felkészítő tanár : Csákiné Kiss Zsuzsanna
5. helyezett: Haklik Máté 5.a - felkészítő tanár: Ásványiné Kiss Anikó
6. évfolyam
3. helyezett: Kudela Jázmin 6.a - felkészítő tanár: Szabó Mária
 

2020.02.05. - Korcsolyázás

Nagy örömmel készült a 3.évfolyam a január végi korcsolyázásra. Alig várták a gyerekek, hogy végre megérkezzünk  a jégcsarnokba. Ott gyorsan korcsolyacipő került mindenki lábára, igyekeztek mielőbb kipróbálni magukat a jégen. Néhány kisiskolás már régen korcsolyázott, így újra feleleveníthette tudását, a legtöbben viszont gyakorlottan, ügyesen siklottak a pályán. Mindenki vidáman rótta a köröket, a végére kellemesen el is fáradtak a gyerekek, új élményekkel gazdagon tértünk vissza az iskolába!
 

2020.02.05. - Külföldi nyelvtanulás 2020

2019-2020-as tanévtől a 9. és 11. osztályos nappali tagozatos tanulók kéthetes egyéni vagy csoportos nyelvoktatásban vehetnek részt a Nemzeti alaptanterv szerint tanulható nyelvek (angol, francia, német, kínai) célországaiban: Ausztriában, az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Írországban, Máltán és Németországban.
 

2020.02.03. - Szalagavató 2020

Itt az ünnep, boldog óra,
mindenki a táncra vár,
szülő, rokon egy csokorban
a diákot nézi már! (Tóth Enikő: Szalagavatóra)
 
Február elsején, Gyertyaszentelő Boldogasszony vigíliáján került sor végzőseink szalagavató ünnepségére. A Szentlélek templomban meghitt pillanatok közepette került sor a megáldott szalagok feltűzésére Benkovich Ferenc atya útravaló beszédét követően. Az édesanyák a Szentlélek oltalmába ajánlhatták gyermekeiket, majd Balázs-áldásban részesültek a résztvevők. A liturgia zenei hátterét a Marek László vezette Szentlélek ifjúsági zenekara biztosította.
   
Az Apor iskolában folytatódott az ünneplés: Noémi, művész nevén RockMilady, egykori kiváló Aporos diákunk játszotta el gitáron, saját feldolgozásban a Hallelujah című betétdalt testvére szalagavtós családi ajándékaként. Őt Szücs Bori 12.B osztályos tanuló követte, aki fagotton eljátszotta a TV Maci betétdalát (zongorán közreműködött: Siska Ádám a Liszt Ferenc zeneiskola tanára, felkészítette Somfai Eszter), majd családi Csókkirály következett. Bancsó Noémi egy szép fuvoladarabot adott elő: Járdányi Szonátina III. tételét, Siska Ádám kíséretében. 
Az évfolyam néptácosai egy Mezőségi táncot adtak elő: Szabó Sára, Berecz Péter, Kovács Ábel, Mórocz Viktória, Gaál Réka, Ulrich Anna. 
Oláh Blint és a Harmónia ütősegyüttes egy fantasztikus előadással kápráztattak el bennünket.
Ezt követték az osztályműsorok, ahol kellemes szórakoztató előadásokat láthattunk. Tánc, osztályparódia és egy elképzelt Apor TV elevenedett meg előttünk.
Természetesen az estet a keringő táncok tették igazán fényessé, majd kellemes hangulatban, vacsorát elköltve lehettek együtt a diákok, szülők, tanárok.
 
 

2020.01.28. - Körutazás egy aporos "öreg"-diákkal

Volt iskolámba, az Aporba mindig szívesen térek vissza, különösen most, amikor Adrienn néni kérésére egy rendhagyó földrajzórát tarthattam a 8. osztályosoknak. 2019 nyarán egy kb két hónapos Ázsia körúton jártam, saját szervezésben. A fő célom az volt, hogy megtapasztaljam, hogyan élnek az emberek egy fejlődő országban, ezt pedig szerintem úgy lehet a legjobban megélni, hogyha mi magunk is velük, köztük élünk huzamosabb ideig. Így történt, hogy az egyetemről megismert nemzetközi diákszervezet (AIESEC) egy önkéntesprogramján vettem részt, és így napot töltöttem Srí Lankán. Majd pedig úgy döntöttem, ha már ilyen messze eljöttem, felfedezek még egy-két országot a régióban, így jártam az Egyesült Arab Emírségekben, Malajziában, Szingapúrban, és Indiában. Számtalan eddig nem tapasztalt élmény ért, rengeteg természeti csodát láttam, és nagyon sokféle és nagyon különböző emberekkel, utazókkal ismerkedtem meg a világ minden tájáról. Örülök, ha erre a röpke egy órára élményt tudtam nyújtani a diákoknak. A tekintetekből következtetve igen.
 
Ázsia képek>>
Schindler Ferenc
Aporos "öregdiák"
 
Ezen a rendhagyó földrajzórán egy nagyon klassz élménybeszámolót hallhattunk Dél-Ázsiáról. Különösen azért volt ez érdekes, mert amit megtanultunk a tanórán, azt most a remekül megválogatott fotók és videók segítségével egységben látjuk. Ferkó lelkesedése minket is inspirált, hogy ilyen érdekes helyekre eljussunk a jövőben. Bakancslistánkon biztos az elsők között fog szerepelni! Köszönjük az előadást és várjuk egy újabb találkozást!
 
Halmos Katalin és Magyar Fabióla Jusztina 8.A  
 

2020.01.28. - Holenda Barnabás matematikaverseny

A Holenda Barnabás matematikaverseny díjkiosztóünnepségére 2020. január 24-én került sor az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpontban. Váradi József intézményvezető köszöntését követően Benkovich Ferenc, Holenda Barnabás egykori tanítványa szólt a megjelentekhez. Turóczi Zoltán, a Holenda Barnabás Alapítvány elnöke méltatta az elmúlt 26 év eredményeit és köszönetet mondott a versenyhelyszíneknek, valamint a verseny lebonyolításáért felelősöknek. Különösen kiemelve köszönet illeti Dr. Gacs Zoltánné Domonkos Zsuzsannát, a verseny megálmodóját, mozgatóját a szervezési-lebonyolítási tevékenységéért. Ezt követően Mugitsné Novák Erika felkészítésében az Apor iskola  tanulói (Rózsavölgyi Száva, Molnár Gábor, Szabó-Réti Tamás, Molnár Liza, Molnár Kitti, Gotthárd Júlia) adtak elő egy aranyos mesét Naszreddin Hodzsa furfangos történetét. A díjak átadását követően az iskola ebédlőjében egy kis megvendégelés várta a kisdiákokat és felkészítőiket. És természetesen az idén sem maradhatott el a finom "Holenda-torta"... Ezúton is köszönet illeti a verseny támogatóit és szervezőit, segítőit!
 
Az adatvédelmi törvény szigorítása miatt az eredményeket az iskolákba postázzuk!
 

2020.01.23. - A Közel-Kelet csodálatos világa tengerjáró hajóval

Nemsokunknak van lehetősége bepillantást nyerni a Közel-Keleti kultúrába, pedig a Dubai fényűzéstől egészen a természet adta tájakon át sok csodálatos helyet rejt. Idén decemberben iskolánk tanulóinak Péter Boldizsárnak és Péter Mártonnak lehetősége volt egy hajóút keretében körbejárni a Közel-Kelet legszebb vidékeit. Január 22-én iskolánk könyvtárában egy előadás keretében megosztották tapasztalataikat, élményeiket. A színes prezentáció által a programban résztvevő diákok a sok képanyagnak és információnak köszönhetően bővíthették tudásukat. A Péter testvérek, egy-egy úticéljuk átfogó és részletes bemutatásával, több ország és város sajátosságát, főbb turisztikai látványosságát tárták elénk.
Dubairól szinte minden embernek a végtelen gazdagság jut eszébe. Az előadásban látott képek az óriás épületekről, a luxus szállodák soráról is ezt támasztották alá. Dubaiban található a világ legmagasabb épülete is a Burj Khalifa is, amely az egyik fő látványosság.
Boldizsár és Marci ellátogattak Abu Dhabiba, Khasabba, Muscatba, Bahrainbe és Dohaba is. Az előadás során személyes kedvencem egy különleges sziget Sir Bani Yas lett. A sziget egyediségét az adta, hogy egész területére három szállodát építettek, nincsenek állandó lakosai, mindössze a szállodák személyzete él itt. A sziget másik különlegessége, hogy mesterségesen kialakított élőhelyükként 10.000 kihalásban lévő fajt telepítettek ide.
Mindannyiunk számára sok érdekességet és rengeteg új dolgot rejtett az előadás.
Mórocz Viktória (12. C)
 

2020.01.19. - Gospel koncert

Óriási siker kísérte a Szentlélek-templom családi és énekzenekarának koncertjét, amelyet az Apor iskolában tartottak január 17-én. A csodálatos dallamok igazi lelki felüdülést adtak. Köszönjük, hogy a sok, önzetlen felkészülést követően egy rendkívül színvonalas előadáson vehettünk részt. A Jóisten áldása legyen a zenekar tagjainak, segítőinek életén!

2020.01.17. - Szentségimádás a Szentlélek-templomban

Január 13-a a Szentlélek-templom szentségimádási napja. Iskolánkból korosztályonként vettünk részt imádságos órákon. Ferenc atya bevezető tanításában szólt a szentségimádás lényegéről. Ezt követően minden csoport énekekkel, imákkal fordult az Úr Jézus felé. Az esti zárószentmisén résztvevők Várszegi Asztrik kiérdemesült főapát, püspök tanítását hallhatták.
 

2020.01.14. - Mia, a kis „bandatag”!

Január 9-én a 6.a és b osztályainkkal felkerekedtünk a Soproni Petőfi Színházba, hogy megnézzük a Valahol Európában című musicalt. Nem véletlenül választottuk ezt a helyszínt és az előadást, mert kis tanítványunk, Pedersen Mia 6.a osztályos tanulónk is szerepelt. Katartikus élményben volt részünk! Folyamatosan ámultunk a nűvészek (Mikó István, Vastag Tamás, Kisfaludy Zsófia) és a gyerekek produkcióján: hol sírnunk kellett, hol önfeledten kacagnunk. Miát felállva és kiabálva („éljen Mia”) tapsoltuk meg a többi szereplővel együtt. Köszönjük a feledhetetlen élményt, Mia!
 
Adrienn néni és Elemér bácsi osztályfőnökök
 
 

2020.01.14. - A papkaland folytatódik...

Papkaland a Magas Tátrában
 
Kedves Kollégák, Szülők, Diákok!
 
2020. február 14-15-én Szalontay Lukácsné és Bese Gergő atya kirándulást szervez a Magas Tátrába! A programról, jelentkezésről részletesen az alábbiakban olvashattok:
 

2020.01.14. - A gimnazisták iskolai szép kiejtési versenye

2020. január 9-én rendeztük meg a gimnazisták szép magyar beszéd versenyét. A feladat egy ismeretlen szöveg felolvasása volt, rövid felkészülést követően. A hangformálás, a hangsúly, hanglejtés, a szöveg helyes tagolása, minél kifejezőbb átadása alapján idén a következő helyezések születtek:
 
I. Ulrich Anna Csenge (12.C)
II. Horváth Barbara Anasztázia (11.A)
III. Németh Anna (10.A)
 
Gratulálunk!

2020.01.08. - Gospel koncert az Aporban

 

2020.01.06. - Szentségimádási nap a Szentlélek-templomban

 Venite adoremus Dominum! – Jöjjetek, imádjuk az Urat!
Január 13. – A Szentlélek Egyházközség Szentségimádási napja
 
A szentatya szívből buzdítja a keresztény közösségeket és a lelkipásztorokat, hogy az évi szentségimádási napok megtartásával merítsenek lángoló hitet és szeretetet a Szent Eucharisztiából.
 
VI. Pál pápa ajánlotta, hogy minden templomban legyen legalább egyszer egy évben hosszabb ideig tartó, ünnepélyes szentségkitétel, hogy a helyi közösség e szent titkot mélyebben átelmélkedje és imádja. Amikor az Oltáriszentség előtt időzünk, tárjuk fel előtte a szívünket, imádkozzunk szeretteinkért, az egyházközségért, hazánkért, egyházunkért. Szentségimádás idején a Szentlélekben Krisztussal egyesülve felajánljuk életünket a Mennyei Atyának. Ebből a csodálatos kapcsolatból növekszik hitünk, reményünk és szeretetünk.
 
A szentségimádás napjának beosztása:
 
 
8.00 Szentségkitétel
8.00 Az Apor iskola 5-6. évfolyamosai
8.45 Csendes, egyéni adoráció
9.55 Az Apor iskola 7-8. évfolyamosai
10.40 Rózsafüzér társulat és Szent Anna Otthon lakói
11.45 Az Apor iskola 9-10. évfolyamosai
12.40 Az Apor iskola 11-12. évfolyamosai
13.25 Csendes, egyéni adoráció
14.00 Szent Anna Otthon és Apor iskola dolgozói
15.00 Apor iskola alsó tagozat
16.00 Női Cursillo-s csoport
17.00 Férfi Cursillo-s csoport, Képviselőtestület
18.00 Ünnepi szentmise, amelyet Várszegi Asztrik kiérdemesült főapát, püspök celebrál
 
A szentségimádási elmélkedéseket a felsorolt csoportok vezetik, de kérjük a Kedves Híveket, hogy reggel 8 és este 6 között jöjjenek el a Szentségi Jézushoz , és bármikor csatlakozhatnak az imádkozó közösségekhez.
 
Az utolsó vacsora terméből származó alapkövet 35 éve helyeztük el ezen a helyen, ahol templomunk, az imádság és az imádás háza felépült. Az Úrral itt eltöltött időnk legyen ennek emlékezete és egyben szolgálja felkészülésünket a szeptemberi Budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra. Így jutunk el a „forrástól” a „csúcsig”, hiszen az Eucharisztia keresztény életünk forrása és csúcsa. (II. Vat. Zsinat tanítása szerint)
 
 
 

2020.01.06. - Vízkereszt ünnepe

Vízkeresztet január 6-án ünnepli a katolikus egyház, parancsolt ünnepként. Vízkereszt, epifánia (Epiphania Domini, azaz az Úr megjelenése vagy Urunk megjelenése) napja az egyik legősibb keresztény ünnep, amely Jézus Krisztus megjelenésének, kinyilvánulásának momentumait kapcsolja egybe:
  • a napkeleti bölcsek imádása (és korábban, a karácsony ünnepének kialakulása előtt Jézus születése);
  • Jézus megkeresztelkedése a Jordán vizében;
  • Jézus első csodája (a víz borrá változtatása) a Kánai menyegzőn.
Iskolánkban az 1-12. évfolyamosok együtt vettek részt a reggel nyolc órakor kezdődő szentmisén.

2019.12.20. - Karácsonyi ünnepély 2019

Hagyományosan iskolai karácsonyi ünnepélyeinket több részletben rendeztük meg. Szerdán a kollégisták pásztorjátékára került sor. Csütörtökön az 5-12. évfolyamosok ünnepélyét láthattuk, amelyben az énekkar műsora versekkel és tánccal színesítve gazdagította a karácsonyi készülődés pillanatait. A szereplők: Szavalatok a 9. b osztály tanulói: Kaiser Odett, Kukorelli Kata, Gyalogh Attila, Molnár Panna, Vitárius Admia, Kovács Ágoston, Major András, Böhm Kristóf, Cseh Balázs, Szabó Dorina, Molnár Dorottya. Felkészítő tanár Rózsavölgyiné Nagy Orsolya. A táncprodukciót a 10.b osztály diákjai mutatták be,Tánczos Luca koreográfiájával, Kulacsné Fekete Éva tanárnő irányításával. A Liszt Ferenc Zeneiskola fuvola együttesének tagjai: Gaál Bernadett, Somfai Borka, Szilvágyi Mária, Halmosi Borbála, Sudár Boróka, Nagy Lea Cilla – felkészítő tanáruk Beyer Viola Az ütőegyüttes tagjai: Gottlieb Szonja, Szilvágyi Borbála, Mótusz Márk és Muzslai Dániel. Felkészítő tanáruk: Legoza Gábor A zárószámban közreműködött a 9.b osztály. A Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium növendékei Felkészítő tanáruk Bognár Krisztina tanárnő, SZE Művészeti Karának hallgatói Zongorán közreműködött Ney Andrea. Vezényelt Iván Gabriella karnagy. 
A műsorban igazgató úr köszöntötte a diákokat, majd Ferenc atya adott lelki útravalót. Természetesen nem maradhatott el a tanárok éneke sem.
Pénteken az alsó tagozatosok műsorát láthattuk. A rendkívül színvonalas lőadások, kórusművek, énekek, versek és természetesen a pásztorjáték igazán szívszorongató élményt adott. Az ünnepség végén Ferenc atya az advent időszakban legaktívabban szentmisére járókat jutalmazta. 
 
Képek:   Alsósok  |  Gimisek
 

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »