Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Közlemény
Iskolai étkeztetés
Iskolai magyaros versenyek
Adó 1%

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

 

Adószámunk:

A kedvezményezett neve:

Számlaszám:

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve:

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!
 

ECDL vizsgaközpont

Iskolánk ECDL vizsgák lebonyolítására jogosult intézmény. Részletek>>

 

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság>>

Aporosok a Katolikus Rádióban
Wass Albert:
Szentek zendülése
 
 
 
 
........................................................
  
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!

Részletek>>

Jubileumi ünnepségsorozat

 

Iskolánk felszentelésének 20. jubileumi évében ünnepségsorozatunkhoz kapcsolódó eseményekről készült képek:

Megérkezett a szobor>>

T.S Eliot: Becket Tamás>>

Apor emlékmű megáldása>>

Gospel koncert>>

Alsó tagozatosok Apor emlékműsora>>

Riportok, Tv-s összefoglalók>> 

 

Jubileumi alsós rajzverseny

 

 

Képek>>

 

A 20 éves jubileumra készített

AMO kiállítás képei

 

 

Képek>>
Részletek>>

Aporos alkotások

 

Aporos diákok alkotásai a városnak
A Győri Kommunális Szolgáltató Kft felkérésére, gipszkartonra festett nagyméretű képeket készítettünk.

Bővebben>>

 

 

 

A mesék birodalmában
A Kisalföld szerkesztősége megkereste iskolánkat, hogy egy meseíró pályázathoz illusztrációkat készítsünk...
Részletek>>
 

 

Énekkari CD
A 15 éves jubileum alkalmából jelent meg az iskola énekkarának második CD lemeze a Magyar Kultúra Kiadó gondozásában, Gloria in Excelsis Deo címmel. Részletek>>

 

 

 

 

Apor antológia
Jubileumi tanévünk alkalmából megjelent az új Apor antológia. Részletek>>
 

 

 

 

 

 

Ikon
Bukits Ernő tanár úr "A Tápláló és tanító Krisztus" című ikonfestménye az aulában látható...
 

 

Pályázatok

 

TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0229

Élményszerű tanulás, kultúra és tehetséggondozás>>

TIOP 1.1.1/07/1-2008-1156

Számítógépes infrastruktúra bővítés>>

Apor Alapítvány KEOP - 4.2.0/A/09-2009-0007>>
 

Támop 3.4.3-08/2 pályázat
Iskolai tehetséggondozás
Részletek>>
 

Környezet és Energia Operatív Program
2009.6.1.0/A-2009-0050>>

Épületenergetikai fejlesztés
KEOP-4.10.0/A/12-2013-0273>>

 

 
Aktualitások
2017.06.18.
Te Deum 2017
Évzárás és Hálaadás. A mai napon hálaadó szentmisével és az azt követő bizonyítványosztással zártuk a tanévet. Délelőtt az 1-6. évfolyam, délután a 7-11. évfolyam vett búcsút a tanévtől. Ferenc atya a...
2017.06.16.
Gimis sportnap
Az utolsó tanítási napon sportolással töltöttük az időt. A fiúk fociztak, a lányok pedig métajátékban mérték össze tudásukat.   Eredmények>>
2017.06.14.
Érik a cseresznye...
Szokásos év végi renrakásnak indult a mai napunk Győrújbaráton, az Apor üdülőházban...Aztán cseresznyeszedés is lett belőle. A rendbe rakott udvar mellett jó hangulatú gyümölcsszedésre is volt alkalmunk...

Aktualitások

Jubileumi szentmise a Szentlélek templomban

2017.06.07.
Június 6-án ünnepeltük a Szentlélek-templom felszentelésének harmincadik évfordulóját. A hálaadó szentmisét P. Barsi Balázs ofm celebrálta, aki mély gondolatokat tartalmazó tanítást adott az egyházközség híveinek, az Apor iskola diákjainak és dolgozóinak, valamint a templomunkba zarándoklóknak.
 
 
1. Mennyei Atyánk!
Szüleink, nagyszüleink és sok jó ember felépítette ezt a templomot, hogy itt együtt imádkozhassunk, együtt járhassunk a szentmisékre, megoszthassuk örömeinket és bánatunkat Jézussal. Kérünk, add, hogy minden kisgyermek örömmel jöjjön szent házadba! Hallgass meg Urunk!
2.Urunk Jézus Krisztus!
Mi, akik élvezhetjük mindazok szorgos munkájának gyümölcsét, akik hívó szavadra, Ferenc atya lelki, szellemi és fizikai vezetésével templomot építettek, hálás szívvel mondunk köszönetet az építőkért: a még élőket áraszd el kegyelmeddel, az elhunytaknak pedig add meg boldogító színelátásodat! Hallgass meg Urunk!
 
3. Mindenható Istenünk!
Iskolánk diákjai ebben a templomban, vagy a belőle kinőtt iskolában részesülnek az első szentáldozás és a bérmálás szentségében. Kérünk, segíts bennünket, hogy hűségesen kitartsunk Jézus mellett, és az itt kapott tanítást soha ne felejtsük el! Hallgass meg Urunk!
4. Mindenható Istenünk!
A templomépítés során a Szentlélek szeretete példás megmozdulásra indította a Felvidéken és Burgenlandban élő magyar testvéreinket. S a nemzeti összefogás mellett csodálatos nemzetközi segítség is kibontakozott: a szentelési ünnepségen mintegy húsz nemzet zászlaja jelezte, hogy szinte az egész világból érkezett támogatás. Kérünk, áldd meg mindazokat, akik imáikkal, anyagi javakkal vagy kétkezi munkájukkal hozzájárultak templomunk felépítéséhez. Add, hogy népünk és a világ népei jó ügyért harcolva mindig képesek legyenek összefogni! Hallgass meg Urunk!
5. Szentlélek Úristen!
Kérünk, áldd meg templomunk, iskolánk, idősotthonunk közösségét hittel, reménnyel és szeretettel! Áldj meg mindannyiunkat, akik ma itt együtt ünnepelünk: az atyákat, híveket, pedagógusokat és diákokat, hogy otthonainkba a Te hét ajándékod kincseit vigyük magunkkal! Hallgass meg Urunk!
6. Urunk Jézus Krisztus!
Köszönjük a szentelés óta eltelt harminc év kegyelmeit: az itt felfakadt forrás vize messzire eljutott. Felépült az iskolánk, kollégiumunk, lelkigyakorlatos házunk, a Szent Anna Otthon, hogy a súlyos kereszteket hordozó idősek és betegek szerető gondoskodás mellett imádságos lélekkel készülhessenek a Veled való találkozásra. Olyan sokan elmondhatjuk, hogy az itt kiáradó kegyelmi ajándékok gyarapították hitünket, elmélyítették lelki életünket. Köszönjük imádkozó közösségeinket, a lelkigyakorlatokat, zarándokutakat, az énekekkel, zenével imádkozó zenekarokat! Kérünk, növeld bennünk a jövőben is a házadért való buzgóságot! Hallgass meg Urunk!
7. ”Akkor az érteni tudók ragyogni fognak, mint a fénylő égbolt, s akik igazságra tanítottak sokakat, tündökölnek örökkön örökké, miként a csillagok.”
 
Mindenható Istenünk!
Hálás szívvel mondunk köszönetet a templom után iskolánkat is megálmodó és felépítő lelkipásztorunkért. Uram, megadtad neki a kegyelmet, hogy a falak után a lelkek építésén is fáradozzon. Boldog Apor Vilmos vértanú püspökünk közbenjárására kérünk, hogy fáradtságot nem ismerő szolgálata jutalmául, teljen sok öröme a fiatalokkal való foglalkozásban, és adjon iskolánk az ő példáját követő, sziklaszilárd hitű, alázattal szolgáló papokat Egyházadnak! Hallgass meg, Urunk!