Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Közlemény
Iskolai étkeztetés
Határtalanul
Gyermekvédelem
Adó 1%

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

 

Adószámunk:

A kedvezményezett neve:

Számlaszám:

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve:

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!
 

ECDL vizsgaközpont

Iskolánk ECDL vizsgák lebonyolítására jogosult intézmény. Részletek>>

 

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság>>

 
 
........................................................
  
Aporos alkotások

 

Aporos diákok alkotásai a városnak
A Győri Kommunális Szolgáltató Kft felkérésére, gipszkartonra festett nagyméretű képeket készítettünk.

Bővebben>>

 

 

 

A mesék birodalmában
A Kisalföld szerkesztősége megkereste iskolánkat, hogy egy meseíró pályázathoz illusztrációkat készítsünk...
Részletek>>
 

 

Énekkari CD
A 15 éves jubileum alkalmából jelent meg az iskola énekkarának második CD lemeze a Magyar Kultúra Kiadó gondozásában, Gloria in Excelsis Deo címmel. Részletek>>

 

 

 

 

Apor antológia
Jubileumi tanévünk alkalmából megjelent az új Apor antológia. Részletek>>
 

 

 

 

 

 

Ikon
Bukits Ernő tanár úr "A Tápláló és tanító Krisztus" című ikonfestménye az aulában látható...
 

 

Pályázatok

 

TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0229

Élményszerű tanulás, kultúra és tehetséggondozás>>

TIOP 1.1.1/07/1-2008-1156

Számítógépes infrastruktúra bővítés>>

Apor Alapítvány KEOP - 4.2.0/A/09-2009-0007>>
 

Támop 3.4.3-08/2 pályázat
Iskolai tehetséggondozás
Részletek>>
 

Környezet és Energia Operatív Program
2009.6.1.0/A-2009-0050>>

Épületenergetikai fejlesztés
KEOP-4.10.0/A/12-2013-0273>>

 

 
Aktualitások
2022.12.07.
Szent Miklós püspökre emlékeztünk
December 6-án reggel örömteli várakozással érkeztek a gyermekek az iskolába. A csengő hangja is ünnepi dallammal fogadta a diákokat. Szent Miklós püspök követe, a jóságos Mikulás az alsó tagozatos gyermekekhez is megérkezett...
2022.12.06.
Étkezési díjak változása
 Tisztelt Szülők!   Tekintettel a drasztikusan emelkedő nyersanyag- és energiaárakra 2023. január 1-től az étkezési díjak újbóli emelése vált szükségessé intézményünkben annak érdekében, h...
2022.12.05.
Advent 2. vasárnapja
Készítsétek elő az Úr útját, Tegyétek egyenessé ösvényeit! Mt3,1-12   Advent 2. vasárnapján az alsó tagozatos gyermekek és családjaik jelenlétében lobbant lángra az adventi koszorú következő gyertyája...

Aktualitások

« 1 | 2 | 3 | 4 »

2022.11.17. - Gondolatok és benyomások a német nyelvi hétről

November 7-11. között került megrendezésre a várva várt német témahét. A diákok az Euroexam nyelvvizsgát bemutató előadásokon vettek részt. Jó volt látni, hogyan zajlik egy szóbeli nyelvvizsga, és az egyes feladatok milyen kihívások elé állítanak bennünket. A hétre 41 plakát készült el, a legötletesebb munkák könyvjutalomban részesültek. Sokan kitöltötték a plakátokhoz kapcsolódó totót is, miközben érdekes információkhoz jutottak. Az egyik nagyszünetben pedig egy német nyelvű dalra énekeltünk és táncoltunk az elsőtől egészen a 12. osztályig. A táncot három 10. osztályos tanulónk koreográfiájával mutatták be a gyerekek. Csodálatos hangulat alakult ki, mindenki vidám volt, egy kis színt hozott a szürke hétköznapokba. Hasznos volt a bécsi egyetemekről tartott bemutató is Becker Klaudia, volt diákunk előadásában.
Pajor Nikol 10. A, Kamocsár Kitti 11. C
Német hét képek>

2022.11.17. - Mit tanít a kereszt?

 

2022.11.17. - Kispapok beöltözése, Nyílt nap a Brenner János Papnevelő Intézetben

Kispapok beöltözése november 19-én a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban
 
 
A győri Brenner János Papnevelő Intézet másodéves papnövendékei 2022. november 19-én, szombaton a győri Nagyboldogasszony-székesegyházban a 10 órakor kezdődő szentmisében ünnepélyesen magukra öltik a reverendát. A szentmise főcelebránsa Veres András megyéspüspök lesz.
 
Szeretettel hívják és várják az atyákat, a fiatalokat, a ministránsokat és a híveket! Jelenlétünkkel és imádságunkkal is erősítsük a papságra készülőket!
 
Különleges eseményre kerül sor a szentmise végén. Először fognak megszólalni a székesegyház új harangjai.
 
Nyílt napot tart a Brenner János Papnevelő Intézet
 
Szeretettel hívják 2022. november 26-án, szombaton 9 órára a papi hivatás iránt érdeklődőket. A nyílt napon lehetőség lesz betekinteni a szeminárium és a kispapok életébe.
 
 
Bővebb információkért és az egyes eseményekre jelentkezni Kálmány Imre atyánál is lehet.

2022.11.13. - Szent Márton-nap az alsó tagozaton

Iskolaközpontunk alsó tagozatos tanulói 2022. november 11-én délután az osztálytermekben, a tanítóik segítségével elkészítették szebbnél szebb lámpásaikat. Az ízlésesen megterített asztaloknál elfogyasztották a finom libamájas kenyeret.
16 órakor kezdődött az ünnepi műsor az aulában, melyre meghívtuk a szülőket is. A 3.a és b osztályos tanulók Szent Imréről, az ifjúság védőszentjéről, mutattak be színdarabot. A 3.c és d osztályos kisdiákok Szent Márton legendáját elevenítették fel. 
A műsor kerettörténetét a hittanóra adta, Kálmán Imre atya tanítása megerősítette a látottakat, a szentek példamutató élete követendő számunkra. A műsorban közreműködött az alsó tagozat Napsugár kórusa.
Köszönjük a tanulóknak a méltóságteljes, iskolánk hírnevét öregbítő, élménygazdag, tanulságos előadást. A felkészítő pedagógusok: Nagyné Szammer Éva, Szalainé Csapó Rita, Kovács Márta, Hájas – Bodor Nóra, Kovács Anna Zsuzsanna, Somfai Elemér áldozatos munkáját.
A műsort követően Benkovich Ferenc atya, iskolánk nyugalmazott lelkipásztora megnyitotta a Szűzanya tiszteletére meghirdetett rajzpályázat kiállítását. 
Minden pályázó kisdiák szép emléklapban részesült, a legkiemelkedőbb alkotásokat készítő tanulóknak ajándékkönyvet adott át Kálmán Imre atya, iskolánk püspöki biztosa. 
Jutalomban részesültek Rózsafüzér Királynőjének hónapjában, a reggeli szentmiséken résztvevő kisdiákok.
Szent Márton naphoz kötődő lámpás körmenettel folytatódott a program. 
Az iskola előtti téren meglepetés várta a gyermekeket. Márton katona volt, lovon közlekedett, a körmenetet Szent Mártont képviselő lovas vezette. A tanulók és a szülők együtt sétálva és énekelve vitték ki iskolánkból a hit, a szeretet fényét.
Keresztény kultúránk hagyományait megőrizve, kellemes hangulatú délutánt töltöttünk együtt.
 
 

2022.11.12. - Múzeumi kalandok mongol művészettel és El Greco festményeivel

November 11-én, Szent Márton napján indultunk egy kora reggeli vonattal tanulmányi kirándulásra Budapestre a Művészeti Iskola A6. osztályos és továbbképzős növendékeivel és a vizuális kultúra fakultációs tanulókkal, együtt a Prohászka Iskola fakultációs csoportjával.
A Keleti Pályaudvartól sétálva tettük meg az utat a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeumig ragyogó napsütésben, ezzel egyben a mindennapi testnevelés órát is teljesítettük.
A múzeumban egy kedves és figyelmes múzeumpedagógus várt bennünket, akivel aztán olyan jól éreztük magunkat, hogy szinte észre sem vettük, ahogy elröpült a két óra. Rengeteg érdekességet tudtunk meg a nomád mongolok életmódjáról, művészetéről. Egy jurta-rekonstrukcióban találkoztunk a mindennapi élet tárgyaival. A fegyverek, ékszerek, textilek és a hozzájuk kapcsolódó történetek azért is érdekesek voltak, mert egykor a mi honfoglaló őseink is hasonlóan élhettek. A következő termekben a mongolok vallásával és képzőművészetével ismerkedtünk meg. Csodálatos tekercsképek, aranyszobrok, szertartási tárgyak képviselték a kiállításban a buddhista művészetet. Az utolsó teremben a mongol zászlóval, a rajta található jelek szimbolikájával ismerkedtünk, majd egy önálló alkotás elkészítése következett. A zászlón található jelek, formák szabad felhasználásával (színezéssel, vágással, ragasztással) kollázsokat kellett készíteni, melyeket aztán közösen értékeltünk. Különleges élmény volt a csodálatos műtárgyak között párnára telepedni a padlón és önfeledten alkotni.
Az Andrássy úton található múzeumépület kertje is gyönyörű, keleti stílusú szobrok és építmények bújnak meg a színes, őszi lombok között. A látogatás végén itt sétáltunk, majd a padokon ülve itt fogyasztottuk el az otthonról hozott szendvicseket.
A következő állomás – amit öt perc séta után értünk el – a Hősök tere volt. Megcsodáltuk a Millenniumi emlékművet, majd a Szépművészeti Múzeumba érkeztünk meg. Tanulmányi kirándulásunk egyik fő célja volt, hogy lássuk az október végén nyílt El Greco kiállítást.
El Greco, azaz Domenikosz Theotokopulosz (1541–1614), görög származású manierista spanyol festő igazi világsztár, a legnagyobb festők között tartja számon a művészettörténet. A Szépművészeti Múzeum kiállítása teljes képet ad életművéről, bemutatva a festő teljes formai komplexitását és nagy ívű stílusfejlődését. A fantasztikus képek (portrék, oltárképek, szentek ábrázolása) között hamar megtaláltuk Szent Mártont is, akire ezen a napon emlékezünk.
Az időszaki kiállítás megtekintése után az állandó kiállítások termeiben is körülnéztünk. Megcsodáltuk az Egyiptomi kiállítás múmiáit, az Antik művészet tárlatban a vázaképeket, a középkori festményeket és a csodálatos barokk csendéleteket. Hazafelé a vonaton alkotásról, művészetről és természetesen az együtt töltött nap élményeiről, örömeiről beszélgettünk.
 
 
Pintérné Gergics Ágnes
 

2022.11.10. - HVG rangsor

Mint minden évben, a HVG az idén is közzé tette az ország 100 legjobb gimnáziumának a rangsorát. Ez alapján iskolánk a 2020/2021-es eredményeket tekintve a 90. helyen szerepel, amely szép eredménynek számít! Az összehasonlítás alapja az Oktatási Hivatal kutatói adatbázisából származó adatok:
  • a 10. évfolyamos kompetenciamérés átlagteljesítménye szövegértésben és matematikából, 
  • Az érettségi százalékos eredménye a négy fő tantárgyból (magyar nyelv és irodalom, matematika, történelem és idegen nyelv)
  • a felsőoktatásba, nappali tagozatra felvett diákok felvételi pontjainak iskolai átlaga.
Ez az eredmény megyei szinten az összes gimnázium között a hatodik, az ország katolikus iskolái közül a 12. helyet jelenti.
Köszönjük pedagógusaink kitartó, minőségi munkáját és gratulálunk a jó eredményhez hozzájáruló diákjainknak! 

2022.11.09. - Jótékonysági koncert

 

2022.11.07. - Szépkiejtési verseny

Október 18-án rendeztük meg a már hagyományosnak tekinthető szépkiejtési versenyünket az általános iskolások számára. A feladatot a rutinosabb versenyzők már jól ismerték: rövid felkészülési idő után pontosan, kifejezően, tiszta artikulációval kellett felolvasni egy eladdig ismeretlen szövegrészletet. A kihívást 21-en vállalták, végül heten kerültek a dobogó különböző fokaira. Gratulálunk nekik, és természetesen minden lelkes indulónak! Kazinczy Ferenc is büszke lenne rájuk!
 
Eredmények:
 
5-6.évfolyam:
1. Anghelyi Csenge Mária 6.b
2. Bors Alexa Katinka 6.a;
Mondovics Benedek 5.d
3. Nagy Gergely 6.a
 
7-8.évfolyam
1. Székely Zorka 7.A
2. Sánta Kincső 8.A
3. Bodányi Kata Sára 7.B
 

2022.11.07. - Kulisszák mögött – Énekes madár

November 3-án iskolánk 10. évfolyama, több más győri osztállyal együtt látogatott el a Győri Nemzeti Színházba, az Énekes madár című darab egyik próbájára. A bemutatót maga a színház igazgató, Bakos-Kiss Gábor tartotta. A program mindössze 1,5 óra hosszú volt, de ez idő alatt sokat nevettünk és rengeteg új információval gazdagodtunk. Megtekinthettük, hogyan zajlanak a próbák, kik dolgoznak még a színházban a színészeken kívül, megtudhattuk kinek mi a feladata az előadás alatt. Többek közt megismerkedtünk a világosító, a hangmérnök és az ügyelő szerepkörével.
Köszönjük az élményt a Győri Nemzeti Színház minden dolgozójának!
Pálffy Zsófia 10.A
 

2022.11.06. - HÍRES NÉMETEK TOTÓ

Kedves Diákok!
 
Az első emeleten kerültek kiállításra a plakátversenyre beérkező munkák. Nézzétek meg a plakátokat és válaszoljátok meg a kérdéseket! A kitöltéshez szükséges szelvényt a kiállításon egy borítékban találjátok. A helyes megfejtéseket szerdán 8 óráig várjuk.
 
Német munkaközösség
 
 

2022.11.04. - Német nyelvi hét

Iskolánk német nyelvi munkaközössége német nyelvi hetet szervez. Szeretettel várunk minden érdeklődőt a plakátkiállításra, a totóra és a közös éneklésre, a regisztrált 10/11. évfolyamosokat pedig az előadásokra!
Rózsavölgyiné Nagy Orsolya mkvez.
 
 
 
Programok:
 

2022.10.31. - Kosárgála 2022

22 évvel ezelőtt indult útjára a máig is töretlen népszrűségnek örvendő Apor-kosárgála. A diákönkormányzat és a Stúdió szervezésében megvalósuló eseményt az idén 16:00-24:00-ig rendezte meg a lelkes diákcsapat. A FEHÉR vs FEKETE küzdelem 216:314-es végeredménnyel zárult. A legtöbb pontot szerző lány csapat a 12.B, míg a fiúk részéről a 11.B bizonyult. Természetesen a felnőttek is kivették a részüket a program lebonyolításából. Varga Barnabás 12.B osztályos tanuló tervei alapján Wesztergom Imre bácsi pólóiban folyhattak a küzdelmek. Nagyné Somogyi Ági néni büféjében finom melegszendvicsek és hot-dog készült. Köszönjük a Dobos Pub és Pizzéria támogatását! A teáról az iskola konyhája gondoskodott. Emellett a jó szülők felajánlása alapján ropogtatni valók, ásványvíz tette teljessé a kínálatot. Az orvosi ügyeletet Dr. Füzi Zsuzsanna látta el. A portaszolgálatot és a felügyeletet önkéntes munkájukkal tanáraink teljesítették.
 
 
Az estet feledhetetlenné tette, hogy a SZESE férfi kézilabda csapat is ellátogatott hozzánk és megmérkőzött fiataljainkkal. Nagy örömünkre szolgált, hogy sokan az öreg diákok részéről is visszalátogattak, sőt csapataikkal beszálltak a gigászi küzdelmekbe. A kosárlabda-játék mellett a kis tornacsarnokban footsal-bajnokság is zajlott, valamint társasjáték, Wii, "sörpong", darts, ping-pong, csocsó is változatossá tette az estet. 
Hajrá Apor! Egészségünkre!
I. rész képek  |  II. rész képek
 
 
 

2022.10.28. - Idősek köszöntése a Szent Anna Otthonban

„Hallgassunk az okosabbra és jól fogunk járni,
Okos szóra ki nem hallgat, meg fogja még bánni.
Hallgassunk az öregekre, ők sokat átéltek,
Ifjú ész, új könyv, divat ezzel föl nem érnek.
Hallgassunk jó szüleinkre, az ő szavuk drága,
Áldott leszel, hogyha hallgatsz szüleid szavára.
Hallgassátok szíveteknek mit súg a Jóisten,
Mert őnála bölcsebb, szentebb és szeretőbb nincsen.”
(Blaskó Mária: Jó tanács)
 
Hagyománnyá vált, hogy október hónapban az iskola alsó tagozatos tanulói köszöntik a Szent Anna Otthon lakóit. A kisgyermekek őszinte jókívánságaikat, köszönetüket és hálájukat fejezték ki a sok imádságért, amit nap – mint nap megtapasztalhatnak a Jóisten kegyelmi ajándékai által. A köszöntő műsor első részében az alsó tagozatos tanulók Napsugár kórusának csodálatos egyházi énekeit hallgathatták meg az otthon lakói. A 4. d osztályos tanulók szívet melengető verses és prózai műsorral ajándékozták meg az idős lakókat. Kedves szavaikkal könnycseppeket csaltak a hallgatóság szemébe. Köszönjük a felkészítő pedagógusoknak: Kovács Anna Zsuzsanna és Somfai Elemér kórusvezetőknek, Beckerné Fülöp Henrietta és Csizmadia Gergelyné tanítónőknek áldozatos munkáját.
 
A Szent Anna Otthon dolgozóinak köszönetünket fejezzük ki a szívélyes vendéglátásért!
 
 

2022.10.28. - LIGETESÍTJÜK AZ ISKOLÁNK MELLETTI KÖZTERÜLETET!

Luther Márton mondata ma is a természetes derűlátás és a reményteli jövő üzenetét hordozza számunkra:
 
„Ha tudnám is, hogy holnap elpusztul a világ, még ma ültetnék egy almafát.”
 
Már 3. éve, hogy ősszel az iskolánk apraja - nagyja összefog és példaértékű módon megmozdul a természetvédelem ügyéért, a környezetvédelem érdekében. Ökoiskolaként nagyon fontos feladatunknak tartjuk a faültetést is.
 
„Ha gyönyörködni szeretnél a madarak énekében, ne kalitkát vegyél, hanem ültess fát!”
 
Az idei évben is minden évfolyam lelkesen adott osztálypénzéből egy-egy vérszilvafára. 12 db fát ültettünk el október 26-án (október 21. a FÖLDÜNKÉRT VILÁGNAP-hoz kapcsolódóan). Segítségünkre volt Rózsavölgyi László önkormányzati képviselő és a GYŐR-SZOL Zrt. Tudjuk, hogy a projektünk csak akkor sikeres, ha a faültetést követően gondozzuk is az elültetett fákat. Igyekszünk pótolni a kipusztultakat és öntözni az iskolai idő alatt. Jövőre folytatjuk!
 
Faültetés képek>>
 
Szalontay Lukácsné
(Term.tud. munkaközösség)
 

2022.10.27. - Őszi kézműves délután a napközi otthonban

Petőfi Sándor: Itt van az ősz, itt van újra...

„Itt van az ősz, itt van újra,
S szép, mint mindig énnekem.
Tudja isten, hogy mi okból
Szeretem? De szeretem.

Kiülök a dombtetőre,
Innen nézek szerteszét,
S hallgatom a fák lehulló
Levelének lágy neszét.”
 
 
Alsó tagozatos kisdiákjaink nagy örömére, a napközi otthonban kézműves foglalkozást szerveztek a tanító nénik. Vidám hangulatú alkotó délutánon fejleszthették kézügyességüket, kreativitásukat a gyermekek. Szebbnél szebb őszi színekben pompázó alkotások készültek, melyek a mellékelt képeken megtekinthetők.
 
 

2022.10.26. - BME interjú

A mai napon a Budapesti Műszaki Egyetem figyelmességének köszönhetően a következő levelet kapta iskolánk:
 
Tisztelt Áder Ferencné Intézményvezető Asszony!

A BME Gépészmérnöki Kar blogja egykori diákjukkal, Pinke Balázzsal készített interjút, aki időközben vegyészmérnök, karunk oktatója, valamint egyik laboratóriumunk vezetője lett. Az interjú a következő linken érhető el:

 
Üdvözlettel:
Benesóczky László
PR szakértő
Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Gépészmérnöki Kar

2022.10.24. - Ebédrendelés

Kedves Szülők!
 
Azok akik a múlt héten lemaradtak a novemberi étkezés megrendelésről, a héten szerdáig (2022.10.26-ig) még pótolhatják rendelésüket.
Gazdasági iroda

2022.10.21. - Október 23.

Kérlek benneteket, én, aki fogoly vagyok az Úrban, hogy éljetek méltón ahhoz a hivatáshoz, amelyet kaptatok; teljes alázatban, szelídségben és türelemben. (Ef 4,1-6)
 
Október 23. alkalmából tartott ünnepi megemlékező műsorunk Áder Ferencné intézményvezető bevezető gondolatait követően az énekkar előadásával folytatódott. Balázs Árpád: Él a nemzet című művét Iván Gabriella vezényletével, Siska Ádám, a Liszt Ferenc Zeneiskola tanára közreműködésével adta elő a kórus. Bartók Béla gyűjtéséből a Csillagok csillagok című népdalt együtt énekelte az iskola.
A 12.B osztály igényes és színvonalas megemlékező műsorában felidézték a történelmi eseményeket. Kokas Márta és Rózsavölgyiné Nagy Orsolya tanárnők gondosan és precízen összeállított forgatókönyvét és koreográfiáját nagy átéléssel adták elő a fiatalok. Orgonán kísért Somfai Elemér tanár úr. 
A megemlékezés szentmisével zárult. Kálmán Imre atya a homíliában a múlt eseményeinek mai tanulságára helyezte a hangsúlyt.
 
Október 23 képek>>
 
 

2022.10.19. - Rózsafüzér az egységért és a békéért

„ha egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért, akkor a világ meg fog változni”
Szent Pió atya
 
A Szükséget Szenvedő Egyház (Kirche in Not) pápai jogú nemzetközi segélyszervezet minden évben október 18-án arra hívja a gyermekeket az egész világon, hogy közösen imádkozzák a rózsafüzért a világ békéjéért. A kezdeményezés 2005-ben indult Venezuela fővárosából, Caracasból.
Iskolánkban többéves hagyomány, hogy csatlakozunk ehhez a világméretű kezdeményezéshez. Az első óra elején minden diákunk együtt imádkozott: az alsó tagozatosok az aulában személyesen, a felsőbb évesek pedig a hangoson keresztül kapcsolódtak be. A becsengetés után Tóközi Bernadett Ave Maria énekét követően Kálmán Imre iskolalelkész szólt a tanulókhoz, majd a 12. évfolyamosok vezetésével a világosság rózsafüzér „aki az Eucharisztiában nekünk adta önmagát” titkát imádkoztuk el. Közben az alsó tagozatosok az „Üdvözlégy Máriákat” jelképező labdákból alakítottak ki rózsafüzért. A közös ima zárásaként az alsós énekkar tagjai Mária köszöntőt énekeltek. A nap további részében a kápolnában kisebb csoportokban folytatódott a szentolvasó imádkozása egészen a 6. óra végéig.
Rózsafüzér királynéja! Béke királynéja! Könyörögj érettünk!
Pasztorális csoport

2022.10.19. - Jelentkezés a bérmálás szentségének felvételére

A bérmálás szentségének felvételére nyílik lehetőség a 9. évfolyam diákjai számára 2023. június 3-án 15.00 órakor az iskola kápolnájában. A bérmálás egyesülés a Szentlélekkel; a keresztény nagykorúság szentsége.
Nagyon fontos, hogy a bérmálás szentségének felvétele önkéntesen történjen, hiszen a keresztény közösség felnőtt tagjaivá fogtok válni. A felkészítés 5 alkalmat jelent, ezekről hiányozni nem lehet. A szentségi felkészítésre 2022. október 31-ig jelentkezhettek az eKrétában kapott linken keresztül.
 
 
Szeretettel hívlak Titeket erre a közös kalandra: Imre atya

« 1 | 2 | 3 | 4 »