Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Közlemény
TANÉV RENDJE
Iskolai étkeztetés
Határtalanul
Gyermekvédelem
Adó 1%

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

 

Adószámunk:

A kedvezményezett neve:

Számlaszám:

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve:

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!
 

ECDL vizsgaközpont

Iskolánk ECDL vizsgák lebonyolítására jogosult intézmény. Részletek>>

 

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság>>

 
 
........................................................
  
Aporos alkotások

 

Aporos diákok alkotásai a városnak
A Győri Kommunális Szolgáltató Kft felkérésére, gipszkartonra festett nagyméretű képeket készítettünk.

Bővebben>>

 

 

 

A mesék birodalmában
A Kisalföld szerkesztősége megkereste iskolánkat, hogy egy meseíró pályázathoz illusztrációkat készítsünk...
Részletek>>
 

 

Énekkari CD
A 15 éves jubileum alkalmából jelent meg az iskola énekkarának második CD lemeze a Magyar Kultúra Kiadó gondozásában, Gloria in Excelsis Deo címmel. Részletek>>

 

 

 

 

Apor antológia
Jubileumi tanévünk alkalmából megjelent az új Apor antológia. Részletek>>
 

 

 

 

 

 

Ikon
Bukits Ernő tanár úr "A Tápláló és tanító Krisztus" című ikonfestménye az aulában látható...
 

 

Pályázatok

 

TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0229

Élményszerű tanulás, kultúra és tehetséggondozás>>

TIOP 1.1.1/07/1-2008-1156

Számítógépes infrastruktúra bővítés>>

Apor Alapítvány KEOP - 4.2.0/A/09-2009-0007>>
 

Támop 3.4.3-08/2 pályázat
Iskolai tehetséggondozás
Részletek>>
 

Környezet és Energia Operatív Program
2009.6.1.0/A-2009-0050>>

Épületenergetikai fejlesztés
KEOP-4.10.0/A/12-2013-0273>>

 

 
Aktualitások
2019.03.22.
Tavaszi gyümölcsnap
Az idei tavaszi gyümölcsnapot Szalontay Lukácsné Adrienn néni "licence" alapján, az ő felügyeletével és osztályfőnökünk Stolmár Katalin gondos odafigyelésével, segítségével valósította meg a 10.A osztály...
2019.03.22.
ENSZ tárgyalás az Aporban
A 2019 március 18-22. között megrendezésre kerülő Fenntarthatósági Hét egyik kiemelt témaköre a klímaváltozás volt, amely során iskolánkban járt Nyitrai Emese, az Innovációs és Technológiai Minisztéri...
2019.03.20.
TAVASZI KÓRUSTALÁLKOZÓ
2019. március 21-én, 18 órai kezdettel kerül megrendezésre az Egyetemi Hangversenyteremben a Tavaszi Kórustalálkozó. A város legrangosabb kórusrendezvényére az iskola vegyeskara is meghívást kapott.   Műsor: Hazám, hazám Miskinis...

Aktualitások

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »

2019.02.23. - Bálint-napi szavalóverseny

Már több évtizedes hagyomány városunkban, hogy Bálint-napon megyei szavalóversenyt rendeznek a Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér munkatársai. Ebből az alkalomból csaknem 70 általános és középiskolás adott elő szerelmes verseket a magyar és világirodalomból, valamint meghallgathatták a Hangraforgó együttes nagyon hangulatos, megzenésített költeményeit.
 
Iskolánkat 3 gimnazista képviselte: Németh Anna (9.A), Cseh Zsófia (9.B) és Ulrich Anna (11.C), aki a III.(10-12. évfolyamosok) kategóriában különdíjban részesült (felkészítő tanár: Vaszariné Horváth Márta).
Gratulálunk!

2019.02.17. - Gimisek farsangja

Retro stílus - fergeteges hangulat! Ezzel jellemezhető az idei gimnazisták farsangja. Az est a RED ROOSTERS Rock&Roll zenekar koncertjével kezdődött, akinek frontembere Domján Ákos 12.B osztályos tanulónk volt. Fantasztikus előadásukkal sikerült a fiatalokhoz közelebb hozni a régi idők zenéjét. Vendégükként Kuller Jázmin csodálatos énekét is hallhattuk. A koncertet tombolahúzás, majd DJ ChrisRoth által vezetett tánc követte. Köszönjük a DÖK szervezését és tanárainknak a felügyeletet! 
 

2019.02.11. - Nyelvvizsgáztunk!

Január 12-én több Aporos diáktársammal vettem részt B2-es nyelvvizsgán, erről szeretnék beszámolni, és pár sorban röviden megköszönni felkészítő tanáraink fáradalmas munkáját. Szeptember óta terveztük a májusi nyelvvizsgát. Tervünket keresztbehúzva, novemberben közzétette a Telc nyelvizsgaközpont oldala, hogy az utolsó vizsgaidőpontjukat februárra ütemezik. Csoportunkban Zsuzsa néni vetett véget a nagy felfordulásnak, kijelentve hogy ezentúl még komolyabban készülünk a nyelvvizsgára, megcélozva ezzel a január 12-i vizsgadátumot. A heti öt angolóra, sok-sok hivatalos levélírás meghozta a gyümölcsét, ugyanis december elején csoportosan jelentkeztünk a vizsgára. Közeledett a karácsony, de mi nem hagytunk fel a gyakorlással, amin akkor még morgolódtunk, most viszont hálával gondolunk vissza tanárnőnk akkori szigorú, de biztató szavaira. Január elején együtt izgulva de magabiztosan léptünk be a nyelvvizsgaterembe. Nehéz tesztet kaptunk, de sikeresen vettük az akadályokat. A szóbeli vizsgán a szerencsésebbek osztálytársukkal kerültek össze, de a többiek sem panaszkodhattak hiszen mindenki magas százalékkal ment át a vizsga ezen részén. Február 8-án kaptuk meg az értesítőlevelet, melyben százalékokra bontva tekinthettük meg eredményeinket. Nagy volt az öröm aznap, hiszen egész csoportunk kiemelkedő eredménnyel szerezte meg angol B2-es szintű vizsgáját. Ezúton is szeretnék az egész angolos csoport nevében köszönetet mondani a tanárnőnek a hónapokon át tartó felkészítéséért. Munkában természetesen most sincsen megállás, készülünk az érettségire, és páran máris kacérkodunk a felsőfokú nyelvvizsga megszerzésével is!
Németh Réka 10.B
 

2019.02.10. - Két Lotti 3.0

Újból színre került az Erich Kästner ifjúsági regénye alapján készült musical, amelyet Szücs István tanár úr hangszerelt, illetve a zenéjét is ő komponálta. Némethné Virág Eszter tanárnő dramatugiai munkája nyomán egy érdekes, mozgalmas előadásnak lehettünk részesei. A darabban a táncosok koreográfiáját Pintér Mónika, az árnyjátékot Schindlerné Nagy Kinga tanárnő álmodta meg. A zenei stúdiómunka Kapui Szabolcs önzetlen segítségét dicséri. A vokál énekeket a Szentlélek templom énekkara énekelte fel. Hálás köszönet és gratuláció illeti a szereplőket is, akik szintén önzetlen és áldozatos munkájukkal vettek részt mind az előkészületekben, mind pedig az előadáson.
 
Két Lotti 3.0 képek>>

2019.02.06. - ÉNEK-ZENE TOVÁBBKÉPZÉS

2019.02.01-én 15 órától az Apor iskola ének-zene továbbképzésnek adott otthont Dr. Hontváriné Iván Gabriella ének-zene tanár, karnagy szervezésében. A tréninget "Kreatív zenei gyakorlatok Sáry László nyomán" címmel Fekete Anikó az ELTE Zenei Tanszékének kreatív zene tanára tartotta. A továbbképzésen az iskola alsó tagozatos tanítóin, tanárain kívül a Győr és Győr környéki iskolák pedagógusai vettek részt, valamint a SZE Apáczai Karának hallgatói Várszeginé Dr. Gáncs Erzsébet adjunktus vezetésével. A jó hangulatú, tartalmas szakmai délután a NAT szellemében új módszertani ötletekkel gazdagította a résztvevőket.
 
 

2019.02.05. - Rendhagyó testnevelés óra

A napközis tanító nénik szervezésében a 3-4. évfolyamos tanulóink vidám korcsolyázáson vettek részt a Műjégpályán. A kedvelt téli sportot bátran kipróbálták azok a tanulók is, akik először vették fel a korcsolyát. A rendhagyó tanítási órán kellemesen elfáradtak a kisdiákok, és szívesen meséltek élményeikről.
 

2019.02.03. - Szalagavató 2019

„A szárny megnőtt, de üresen áll a fészek,
csak álom volt a szép diákvilág.
S mint fecske alkonyati szélben,
most szárnyakat bont egy sereg diák.” (Ady Endre)
 
Február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony napján szülők, nagyszülők, diáktársak, tanárok, rokonok és ismerősök együtt ünnepelhettek a tizenkettedikesek hagyományos szalagavatóján. A délutáni szentmisén Ferenc atya szívhez szóló beszédét követően az osztályfőnökök feltűzték a megáldott szalagokat, az édesanyák pedig a felajánláskor helyezhették el gyermekeiket egy szimbolikus gyertyával, a Jóisten oltalmába. A program az Apor iskolában folytatódott. Kiss Zoltán igazgató úr köszöntötte a résztvevőket, majd vidám percek következtek. 
Domján Ákostól Frank Sinatra népszerű dalát a New York, New York című művet, majd Fenyő Miklós: Várni rád című szerzeményét hallhattuk. Presser Gábor szerzeményét: a Te majd kézenfogsz és hazavezetsz című dalt Spissich Blanka és Lukács Ákos énekelte el, Tóth Dániel, Gaál Gergely, Németh Evelin, Molnár Erik gitár, Gaál Barnabás tangóharmónika közreműködésével. A következő percekben egyik igazi énekes büszkeségünk, Kuller Jázmin előadásában hallhattuk Whitney Houston: I have nothing című dalát. Zongorán kísért: Somfai Elemér tanár úr. A március 15-iki ünnepségekről is ismerősök, de Rábca és Csobolyó néptáncegyüttessel megannyi fellépést megélt fiúk Kalotaszegi legényes táncát láthattuk Tóth Dániel, Gaál Gergely és Berecz Péter előadásában. Ezutám minden osztály a saját műsorát mutatta be. Az est fénypontja a bált megnyitó csodálatos keringő, amelyet Fertetics Andrea tanított be. A program vacsorával, majd tánccal zárult, a zenét a Gásza Party Music szolgáltatta.
 
Templom képek>>
Iskola képek>>
 

2019.01.29. - Rézfúvós farsang...

A Győri Filharmónikusok ifjúsági hangversenysorozatában a rézfúvós együttes koncertjére került sor. Az együttes bemutatta a könnyűzene kezdeteit az afrikai népzenétől a jazz világáig, illetve ízelítőt kaphattunk a ragtime és a dixiland muzsikából is. A zenekar művészei: Vörös Ádám és Németh Tamás trombitaművészek, Bolykó István kürtművész, Tóth József harsonaművész és Haszknecht Csaba tubaművész.

2019.01.27. - Színházban voltunk

A Magyar Kultúra Napja alkalmából a 12. évfolyam ingyenes színházi előadáson vett részt a Győri Nemzeti Színházban. Mivel az érettségi témakörökben szerepel Csehov: Sirály című drámája, ezért örömmel vettük a színház felajánlását, hogy ingyenesen megnézhetjük a darabot, és a végén még a színészekkel is beszélgethetünk a műről.
Csehov nem tartozik a könnyen befogadható szerzők közé, de mivel már előzetesen minden diák - reményeink szerint - elolvasta a drámát, az órákon elemeztük és beszélgettünk róla, tudtuk, hogy mire számíthatunk. Mégis értek bennünket meglepetések. Egyrészt a rendező, Bagó Bertalan fergetegesen kiaknázta a műben rejlő komikus elemeket. Modern eszközökkel tette érzékletesebbé a befogadást, például bevonta a tánckart, mint sirály-effektet, a jelmezek, díszletek terén sok meghökkentő tárgyat alkalmazott és a párbeszédeket is színesebbé, érthetőbbé alakította.
A műben szereplő karakterek, a hiú színésznő, a kallódó fiú, a besavanyodott háziasszony, a durva apa, a szeretetéhes kamaszlányok, mind-mind egy-egy valóságdarabja életünknek. A művészlét és a polgárlét ellentétei, a celebség és a valódi tehetség közötti határvonal lehetőségei pedig újra és újra felbukkannak a diákok gondolkodásában. Csehovban az a jó, hogy nem ad kész recepteket. (Még valeriánát sem). Hagy bennünket szabadon töprengeni. Gondolkodásra késztet, sőt kényszerít.
Posonyi- Takács László és a darabban szereplő színészek a mű végén sokat segítettek ebben a gondolkodásban, az építkezésben. A diákok számára is nyilvánvaló volt, hogy ha ez után az intenzív színészi játék után még valakik leülnek elénk, hogy az olykor nem egészen átgondolt, mondjuk ki: csacska kérdéseinkre türelmesen feleljenek és segítsenek a mű megemésztésében, akkor ez az egész fontos lehet számukra. Nagy tisztelettel és szeretettel beszéltek diákjaink a színészekről és a különleges előadásról. Jó volt látni és hallani azt, hogy egy olyan 12. évfolyamot bocsátunk szárnyra ebben az évben, akik még Csehovot is értik és értékelik. Ez ugye nem semmi? Köszönet a színháznak és Vaszariné Horváth Márta kollégánknak a szervezésért.
A 12-es osztályfőnökök nevében: Csizmadia Gertrúd
(Fénykép forrás: Győri Nemzeti színház)

2019.01.19. - Holenda Barnabás matematikaverseny díjkiosztó ünnepsége 2019

A Holenda Barnabás matematikaverseny díjkiosztó ünnepségére 2019. január 18-án került sor az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpontban. Az ünnepélyes eredményhirdetésen Benkovich Ferenc atya - egykori bencés diák, aki még személyensen is ismerhette Holenda Barnabás bencés matematikatanárt - köszöntötte a résztvevőket. Kiss Zoltán, az Apor iskola igazgatója, a Holenda Barnabás Matematika Alapítvány kuratóriumának elnöke megnyitotta az díjkiosztó ünnepséget. Köszönettel fordult a versenyt segítők felé, külön kiemelve Koppány László címzetes igazgató - egykori kuratóriumi elnök -  munkáját, valamint Koppányné Ujházi Márta a feladatösszeállító csoport vezetésében nyújtott tevékenységét és Dr. Gacs Zoltánné Domonkos Zsuzsanna, a verseny megálmodója, mozgatója számára a szervezési-lebonyolítási tevékenységét. Ezt követően Mugitsné Novák Erika felkészítésében az Apor iskola 2.c osztályos tanulói (Léránt Levente, Molnár Gábor, Szabó-Réti Tamás, Rózsavölgyi Száva, Greszler Nóra, Varga Dóra) kis verseket és dalokat adtak elő a számokról. Őket Pintér Levente egykori aporos diák harmónikajátéka követte. A díjak átadását követően az iskola ebédlőjében egy kis megvendégelés várta a kisdiákokat és felkészítőiket. És természetesen az idén sem maradhatott el a finom "Holenda-torta"... Ezúton is köszönet illeti a verseny támogatóit és szervezőit, segítőit!
 
 

2019.01.16. - Angol-német siker

A Gárdonyi Géza Megyei fordító verseny január 12-i döntőjében Kiss Hanna 6.b osztályos tanuló német nyelvből, Hornung Emőke 7.a osztályos tanuló angol nyelvből első helyezést ért el. Gratulálunk a győzteseknek, és felkészítő tanáruknak, Borbélyné Györkös Márta tanárnőnek.
 
Baloghné Kalmár Zsuzsanna mkvez.

2019.01.16. - Gimnazisták szép kiejtési versenye

2018. január 10-én rendeztük meg a "Szép beszéd" verseny iskolai fordulóját. A versenyzők feladata az volt, hogy egy ismeretlen szöveget, rövid felkészülés után, kifejezően olvassanak fel. Jókai Anna Nyelvművészet, nyelvbűvészet című esszérészletének legszebben megformált előadása alapján a következő eredmények születettek:
 
1. Pomichal Jolán (9.C)
2. Csuta Rita (12.B)
3. Horváth Barbara Anasztázia (10.A)
 
Különdíjasok:
Födvári Dávid (10.A)
Ulrich Anna (11.C)
Gratulálunk a helyezetteknek!
Gyallai Beatrix, Vaszariné Horváth Márta
 

2019.01.11. - Áldás és osztályszentelés az alsó tagozaton

Vízkereszt kiemelt ünnep a katolikus egyház életében, mert ekkor kezdődik meg a házszentelések időszaka, amely a 15. századtól kialakult szokás. A szertartás során a pap az újonnan megáldott szenteltvízzel meghinti az otthonokat, megáldja a benne lakókat, dolgozókat. A házszentelés után az ajtóra fölírják az évszámot és a népi értelmezés szerint a háromkirályok nevének (Gáspár, Menyhért, Boldizsár) kezdőbetűit: 20 + G + M + B + 19. Az eredeti értelmezés szerint a három betű a latin áldásformula kezdőbetűit jelenti: Christus Mansionem Benedicat ("Krisztus áldja meg e házat"). Alsó tagozatunk osztályai január 7-én, hétfőn kapták az áldást iskolánk lelkipásztorától, Benkovich Ferenc atyától. Vele tartottak ministránsaink és a háromkirályok is. „Mindenható Urunk, Istenünk! Áldd meg ezt az osztályt és a benne tanulókat! Lakjék benne egészség, tisztaság és a lélek legyőzhetetlen ereje; töltse el alázat, jóság és szelídség, engedelmesség és hálaadás.” Úgy legyen!
 
Nagyné Szammer Éva

2019.01.08. - Holenda díjkiosztó ünnepség

 A Holenda Barnabás  matematikaverseny ünnepélyes díjkiosztójára
 
2019. január 18-án 16.30 órakor kerül sor az Apor iskola aulájában.
 
Szeretettel várjuk a felkészítő tanárokat, szülőket, hozzátartozókat! A díjkiosztóra meghívott kisdiákok listája az alábbiakban olvasható. Kérjük, hogy az alkalomhoz illő, ünnepélyes öltözetben vegyenek részt az ünnepségen!
 
 

2019.01.03. - Jelentkezés az általános iskola első évfolyamára

Kedves Szülők!
 
Szeretettel várjuk az általános iskola első évfolyamára jelentkező gyermekeket!
 
Jelentkezési lapok letölthetők honlapunkról, átvehetők iskolánk portáján vagy a Szentlélek Plébánián.
 
Jelentkezési lapok beküldési határideje: 2019. január 4. (péntek)
 

2018.12.21. - Karácsonyi ünnepély

Itt van a szép, víg karácsony,
Élünk dión, friss kalácson:
mennyi fínom csemege!
Kicsi szíved remeg-e?
(Dsida Jenő: Itt van a szép karácsony)
 
Megváltónk születésének ünnepének alkalmából hagyományosan felemelő, meghitt műsorral készültek iskolánk diákjai, tanárai. December 20-án a felső tagozatosok és a gimnazisták összejövetelére került sor. Az iskola vegyeskarának karácsonyi hangversenyében magyar és más európai szerzők karácsonyi művei szerepeltek. Szólót énekelt: Bogdányi Boróka 6.a osztályos tanuló, közreműködtek a Richter János Zeneművészeti Szakgimnázium ének szakos növendékei, felkészítő tanáruk: Bognár Krisztina és Baross Loretta; valamint fuvolán a Liszt Ferenc Zeneiskola növendékei: Szilvágyi Mária, Somfai Boróka(7.A), Gaál Bernadett (10.B) osztályos tanulók. Felkészítő tanáruk: Beyer Viola. A szavalatokat Németh Anna, Soporean Ana, Miletics Zsófia 9.a osztályos tanulók adták elő. Felkészítő tanáruk: Vaszariné Horváth Márta tanárnő. Zongorán közreműködött Ney Andrea, ütőn Legoza Gábor Tanár Úr, vezényelt Iván Gabriella.
Az ünnepi alkalommal Kiss Zoltán igazgató úr és Benkovich Ferenc atya szívhez szóló adventi gondolatait hallhattuk. 
A 9. évfolyamosok egy különleges táncos drámajátékban dolgozták fel  a betlehemi történetet. Szereplők: Mária: Soporean Ana, József: Tóth Ármin, Táncolják: Ábrahám Ágnes, Kelemen Viktória, Miletics Zsófia, Németh Anna, Németh Eszter, Novák Nóra, Pongrácz Emese, Laki Katalin, Molnár Vivien, Róth Krisztina, Tánczos Luca, Balogh Karolina, Nagy Nelli, Penk Dóra, Pomichal Jolán és Szammer Renáta. A koreográfia betanításában Fülöp Dalma 9.A osztályos tanuló nyújtott segítséget. Felkészítő tanár: Schindlemé Nagy Kinga. A sort a tanári kar karácsonyi éneke zárta.
A műsort követően a tanároknak az étteremben folytatódott az ünneplés, ahol az alsó tagozatosok betlehemesét követően az iskola vezetése, a pedagógusok, dolgozók megköszönték Ferenc atyának az iskolát és az elmúlt 25 évet, majd igazgató úr elköszönt az idén nyugdíjba vonuló kollégáktól.
 
December 21-én az alsó tagozatosok szép műsorára került sor, ahol a gyermekek tácos előadása mellet szép szavalatokat hallhattunk, és természetesen nem maradhatott el a pásztorjáték sem. A délelőtti ünneplés a gyermekek jutalmazásával végződött: akik a legtöbb alkalommal vettek részt a reggeli adventi szentmiséken, Ferenc atya dicséretében és egy szép emlékben részesültek.
 

2018.12.21. - Misszió a kórházban

Az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont gimnazista diákjai a kórház-misszió keretében karácsonyi műsorral örvendeztették meg a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház onkológiai és pszichiátriai osztályán gyógyuló betegeket. A fiatalok versekkel és énekekkel kedveskedtek a betegeknek és az osztályon dolgozó nővéreknek, akik figyelemmel és érdeklődéssel hallgatták a műsort.
A kórház-misszió a Tiszta Szívek Mozgalmának keretében indult el közel 40 önkéntes fiatal részvételével Benkó Attila kórházlelkész és Némethné Gábor Krisztina tanárnő koordinálásával. A 3-4 főből álló csoportok heti rendszerességgel látogatják a kórház különböző osztályait, hogy a kórtermekben rövid műsorral, imával és néhány kedves szóval lelki vigaszt és biztatást nyújtsanak a sok esetben magányos és ágyhoz kötött betegeknek. A misszió során a fiatalok az Evangélium örömhírét viszik a szenvedők közé, miközben maguk is megtapasztalhatják, hogy a betegség és a fájdalom éppúgy az emberi élet velejárói, mint az egészség és az öröm érzése.
Némethné Gábor Krisztina

2018.12.21. - Isten pénze

Melyik lehetne az év legvarázslatosabb időszaka, ha nem az advent ideje? Ilyenkor mindenféle csoda megtörténhet. Még az is, hogy egy zsémbes, ridegszívű, pénzéhes üzletember rádöbben, mennyire hiábavalóan élte eddig az életét, és úgy dönt, megváltozik.Ennek a csudának voltunk tanúi vasárnap a Vaskakas Művészeti Központban Dickens Karácsonyi ének című meséje musical-változatának megtekintésekor. A Magyarock Dalszínház előadása mindannyiunkat magával ragadott: olyan világba röpített, amelyet már csak a mesékből ismerünk, de a történet napjainkban is aktuális kérdéseket feszeget: mi a fontos: a pénz hajhászása vagy az élet megélése; a család, a közösség; a mások gondjaira való nyitottság, a segítőszándék; a boldogság fellelése az élet apró örömeiben; az ünnep fényének visszacsempészése a hétköznapokba. A mi szívünket is kifényesítette a közösen szerzett élmény. Dickens örök érvényű meséjét mindenkinek: kicsiknek és nagyoknak is szívből ajánljuk.
A 6.a nevében Doros Zsuzsanna osztályfőnök
 

2018.12.20. - Dökkarácsony

Szép hagyomány, hogy az advent utolsó hetében a diákönkormányzatosok találkoznak és szortírozzák az adventi üzeneteket, amelyeket elvisznek a tulajdonosokhoz. Az összejövetel alkalmával egymást is megajándékoztuk, illetve az utolsó tanítási napon még egy kis süteményezésre is összegyűltünk. Természetesen az iskolai karácsonyfa diszítése sem maradhatott ki a jótékonykodásból...
 
DÖKkarácsony képek>>

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 »