Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
01020304
05060708091011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Közlemény
Iskolai étkeztetés
Iskolai magyaros versenyek
Adó 1%

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

 

Adószámunk:

A kedvezményezett neve:

Számlaszám:

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve:

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!
 

ECDL vizsgaközpont

Iskolánk ECDL vizsgák lebonyolítására jogosult intézmény. Részletek>>

 

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság>>

Aporosok a Katolikus Rádióban
Wass Albert:
Szentek zendülése
 
 
 
 
........................................................
  
Jubileumi kiadvány

 

Szeretettel ajánljuk figyelmébe jubileumi kiadványunkat!

Részletek>>

Jubileumi ünnepségsorozat

 

Iskolánk felszentelésének 20. jubileumi évében ünnepségsorozatunkhoz kapcsolódó eseményekről készült képek:

Megérkezett a szobor>>

T.S Eliot: Becket Tamás>>

Apor emlékmű megáldása>>

Gospel koncert>>

Alsó tagozatosok Apor emlékműsora>>

Riportok, Tv-s összefoglalók>> 

 

Jubileumi alsós rajzverseny

 

 

Képek>>

 

A 20 éves jubileumra készített

AMO kiállítás képei

 

 

Képek>>
Részletek>>

Aporos alkotások

 

Aporos diákok alkotásai a városnak
A Győri Kommunális Szolgáltató Kft felkérésére, gipszkartonra festett nagyméretű képeket készítettünk.

Bővebben>>

 

 

 

A mesék birodalmában
A Kisalföld szerkesztősége megkereste iskolánkat, hogy egy meseíró pályázathoz illusztrációkat készítsünk...
Részletek>>
 

 

Énekkari CD
A 15 éves jubileum alkalmából jelent meg az iskola énekkarának második CD lemeze a Magyar Kultúra Kiadó gondozásában, Gloria in Excelsis Deo címmel. Részletek>>

 

 

 

 

Apor antológia
Jubileumi tanévünk alkalmából megjelent az új Apor antológia. Részletek>>
 

 

 

 

 

 

Ikon
Bukits Ernő tanár úr "A Tápláló és tanító Krisztus" című ikonfestménye az aulában látható...
 

 

Pályázatok

 

TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0229

Élményszerű tanulás, kultúra és tehetséggondozás>>

TIOP 1.1.1/07/1-2008-1156

Számítógépes infrastruktúra bővítés>>

Apor Alapítvány KEOP - 4.2.0/A/09-2009-0007>>
 

Támop 3.4.3-08/2 pályázat
Iskolai tehetséggondozás
Részletek>>
 

Környezet és Energia Operatív Program
2009.6.1.0/A-2009-0050>>

Épületenergetikai fejlesztés
KEOP-4.10.0/A/12-2013-0273>>

 

 
Aktualitások
2017.06.18.
Te Deum 2017
Évzárás és Hálaadás. A mai napon hálaadó szentmisével és az azt követő bizonyítványosztással zártuk a tanévet. Délelőtt az 1-6. évfolyam, délután a 7-11. évfolyam vett búcsút a tanévtől. Ferenc atya a...
2017.06.16.
Gimis sportnap
Az utolsó tanítási napon sportolással töltöttük az időt. A fiúk fociztak, a lányok pedig métajátékban mérték össze tudásukat.   Eredmények>>
2017.06.14.
Érik a cseresznye...
Szokásos év végi renrakásnak indult a mai napunk Győrújbaráton, az Apor üdülőházban...Aztán cseresznyeszedés is lett belőle. A rendbe rakott udvar mellett jó hangulatú gyümölcsszedésre is volt alkalmunk...

Aktualitások

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 »

2016.10.27. - Helyesírási háziverseny

Helyesírási versenyen mérhették össze tudásukat a 9-12. évfolyamos gimnazisták iskolánkban október hónapban. A résztvevőknek egy feladatlapot kellett kitölteni, és egy tollbamondás szövegét - minél kevesebb hibával - leírni. 20 diák vállalkozott a megmérettetésre, közülük a legjobb 3 helyezettet díjaztuk:
 
I. Kovács Írisz 11.C
II. Bogdányi Veronika 9.B
III. Hullám Letícia 10.C
 
Gratulálunk a nyerteseknek!
 

2016.10.26. - Egy feladatod van itt...

Játék, móka, kacagás...Ez jellemzte a kilencedik évfolyamosok csapatépítő délutánját, amelyet a diákönkormányzatosok szerveztek. Bővebben>>
 

2016.10.25. - Őszi kézműves foglalkozás

Kisdiákjaink nagy örömére, 2016. október 21-én délután a napközi otthonban kézműves foglalkozásokat szerveztek a tanító nénik. A gyermekek kézügyességének, alkotó készségének fejlesztésére. Szebbnél szebb lámpások, képek készültek az ősz jegyében.
 

2016.10.25. - Idősek köszöntése

 Idősek köszöntése
„Simogassátok meg a deres fejeket,
Csókoljátok meg a ráncos kezeket.
Öleljétek meg az öregeket,
Adjatok nekik szeretetet.
Szenvedtek ők már eleget,
A vigasztalóik ti legyetek.
Én nagyon kérlek titeket,
Szeressétek az öregeket.”
(Óbecsei István: Szeressétek az öregeket)
 
Az idősek napja alkalmából iskolánk 4. a és 4.d osztályos tanulói 2016. október 24-én, szívet melengető ünnepség keretében köszöntötték a Szent Anna Otthon lakóit. A kisdiákok versekkel és énekekkel fejezték ki hálájukat, köszönetüket. Megható volt, amikor a gyermekek átadták a harmadikos társaik által készített ajándékokat. Iskolánk tanulóit felkészítette: Virág Lászlóné, Ásványiné Kiss Anikó és Nagyné Szammer Éva tanítónők.

2016.10.21. - Megemlékezés 1956. október 23-ról

„A rendszert az egész magyar nép söpörte el. (…) A világon páratlan szabadságharc volt ez, a fiatal nemzedékkel a népünk élén. A szabadságharc azért folyt, mert a nemzet szabadon akart dönteni arról, hogy miképpen éljen. Szabadon akar határozni sorsa, államának igazgatása, munkájának értékesítése felől.”
Mindszenty József (1956)
 
Közös iskolai ünnepségen emlékeztünk meg a hatvan évvel ezelőtti forradalom mártírjairól. Kiss Zoltán igazgató úr felvezető beszédét követően az énekkar előadását hallhattuk Iván Gabriella karnagy vezetésével, Tóth Boróka hegedű és Németh Anita furulya hangszeres közreműködésével. A műsor Faller Zsuzsanna és Nagy András összeállításában a 10.B osztályosokkal folytatódott, amelyben a múlt eseményeinek felelevenítésével, a Győri és a Mosonmagyaróvári archív felvételekbe is betekintést nyerhettünk. Csuta Rita elszavalta Márai Sándor: Mennyből az angyal című versét, majd Domján Ákos vezetésével, illetve előadásában hallhattunk osztály, illetve szólóéneket. Gitáron Tóth Dániel kísért. Az ünnepi műsort szentmise követte, ahol együtt imádkozhattunk hőseinkért. Benkovich Ferenc atyától személyes, családját érintő élményekről hallhattunk, valamit kiemelte, hogy hőseinkért imáinkkal, jövőnkért pedig imádságos lelkületű tetteinkel tehetjük a legtöbbet...
 

2016.10.20. - Látogatás a MÁV-nál

A MÁV START Zrt. nyílt napon látta vendégül a 7. A osztály tanulóit is több más iskola diákjaival együtt. Egy rendhagyó közlekedésismereti órán vettünk részt. A hazai vasúti járműállomány egyik legújabb tagját, a FLIRT motorvonatot ismerhettük meg. A vonatvezető kíséretében nemcsak az utasteret, hanem töviről hegyire átfésülhettük a járművet, még az utasforgalom elöl elzárt vezetőállást is birtokba vehettük.
Utána interaktív fotós tárlaton a Magyar Vasút elmúlt 170 évének emblematikus vonatait is bemutatták, miközben ügyességi játékokban próbálhattuk ki magunkat. Így többek között a reflexeinket tesztelve mérhettük fel vonatvezetői képességeinket. Lufival és ajándékcsomaggal kedveskedve tértünk vissza az iskolába. Nagy élmény volt számunkra az ott töltött idő.
 

2016.10.19. - 72 óra kompromisszumok nélkül

A 72 óra kompromisszum nélkül egy szociális önkéntes akció, amelyet a három történelmi keresztény egyház szervez. Az akció Magyarország fiatalságát hívja közös összefogásra, hogy együtt tegyünk másokért, környezetünkért. Országszerte fiatalok kisebb-nagyobb csoportjai három napon, azaz 72 órán keresztül teljesítenek közhasznú feladatokat: intézmények, játszóterek felújítása, erdőtakarítás, szociális segítségnyújtás, kulturális műsorok szervezése különböző közösségeknek (fogyatékkal élők, idősek stb.). (Forrás: www.72ora.hu)
Idén október 6-8. között a 9.A osztály öt tanulója vállalkozott arra, hogy ezen az országos megmozduláson részt vegyen. A segítő munka kerítéscsiszolás és festés volt. A munkatársak más iskolák diákjaiból kerültek ki, akikkel jó barátság alakult ki. Megfogalamzódott bennünk: "Jövőre is biztosan megyünk!" 
 
Németh Tünde 9.A

2016.10.18. - TÚRA A SCHNEEBERGRE - Wanderung auf den Schneeberg

Szombaton osztrák kirándulásra indultak a felsős és gimnazista diákok. A kirándulás első állomása Puchberg, a közeli osztrák falucska volt, ahol rövid túrát követően a Szent Sebestyén vízesésben gyönyörködhettünk.Ezt követően a Puchbergi-tó körül időztünk egy kicsit, majd a Salamander névre keresztelt vonattal felutaztunk a 1796 m magason lévő felső állomásra. Itt megnéztük az Erzsébet-kápolnát, majd túrázni indultunk.
Csapatépítés gyanánt 16 bátor gimnazista meghódította a Schneeberg-Gipfelkreuz 2076m-es csúcsát. A túra során 9 km-et tettek meg 3 és fél óra alatt, közel 300m szintkülönbséget leküzdve. Eközben a többi tanuló a játszótéren és a közeli fogadóban töltötte szabad idejét, kamatoztatva német nyelvtudását. Ezt követően a késő délutáni órákban a fogaskerekű vonattal visszatértünk a kiindulási állomásra. A programok végeztével fáradtan, de új élményekkel indultunk haza. A remek programok mellett, szuper társaság gyűlt össze a kirándulásra!
Köszönjük a lehetőséget Némethné Gábor Krisztina és Szabó Mária tanárnőknek!
Kamrás István & Domján Ákos (10.B)
 
Am Samstag sind einige Schüler/innen der Klassen 5 bis 11 nach Puchberg gefahren, um den Sebastian-Wasserfall zu besichtigen und den Schneeberg zu besteigen. Nachdem wir bei dem Wasserfall ein bisschen Zeit verbracht hatten, hatten wir ein wenig Freizeit um die Puchberger-See. Um 12 sind wir mit der Salamander-Zahnradbahn bis zur Höhe von 1796 m gefahren. Dort haben wir die Elisabeth-Kapelle bewundert. 16 Gymnasiasten wollten die Spitze erobern. Nach 4 Stunden haben sie ihr Ziel erreicht. Inzwischen konnten die anderen ihre Sprachkentnisse in der naheliegenden Berghütte benutzen und auf dem Spielplatz im Schnee spielen. Am Abend waren wir zwar müde, aber mit schönen Erfahrungen sind wir losgefahren.
Wir bedanken uns an Frau Kriszti und Frau Marika für die Organisation des Ausfluges!
Németh Evelin und Fischbach Kardos (10A)
 
Puchberg képek>>
 

2016.10.16. - TISZTA SZÍVEK MOZGALMA

Október 12-én került sor a Tiszta Szívek Mozgalmának következő rendezvényére, a tisztasági imaestre. Immár ötödik éve kapcsolódtunk be az országos imaest programjába, melynek keretében több száz fiatallal együtt imádkoztunk a tiszta szerelemért és a testi, lelki tisztaság kegyelméért az ország különböző pontjain. A zsúfolásig megtelt Kármelita templomban először szentmisén vettünk részt, melyet Renátó atya mutatott be, majd pedig dr. Veres András püspök úr mélyre ható tanítását hallgattuk meg. Ezt követően a fiatalok imádságos elmélkedést tartottak a kihelyezett Oltáriszentség előtt, majd közös imával és énekkel zártuk az est programját. Nagy öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy az imaesten iskolánk vezetői, és tanárai is részt vettek és együtt imádkoztak a jelenlévő fiatalokkal.
 
Némethné Gábor Krisztina

2016.10.11. - Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál

A Győri Önkormányzat Olimpiai Szervezőbizottsága Önkéntesek toborzásába kezdett: olyan személyeket keresnek, akik az 2017-ben megrendezendő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválon segíthetik a rendezvény lebonyolítását. Iskolánk 9-12. évfolyamos diákjai -évfolyamonként- egy-egy bevezető előadást követően részletesebben is megismerkedhettek a fiatalokat érintő feladatokkal. Köszönjük Fehér Zsuzsanna EYOF trénernek és munkatársainak a lelkesítő, részletes tájékoztatást!
További információ és regisztráció a www.gyor2017.hu oldalon lehetséges. 
 
 

2016.10.11. - MESTER ÉS TANÍTVÁNYAI

Hogy milyen is egy próbafolyamat, mik a műhelytitkok? Hogyan tanítják az ifjú tehetségeket? Mire kell odafigyelni, hogy minden „klappoljon" egy koncerten? Ezen kérdésekre kereste a választ az ifjúsági hangversenysorozat első előadása, amelyen Kelemen Barnabás Kossuth-díjas hegedűművész vezényelte a Győri Filharmonikus Zenekart, és a kölni zeneművészeti főiskola növendékeinek közreműködésével csendültek fel a híres finn zeneszerző Jean Sibelius egyetlen hegedűversenyének dallamai. Eközben a karmester mesélt a titkokról, a színpadon nem látható dolgokról. Talán még a rejtélyekről is... Azokról, amelyek meghozzák a sikert egy előadásnak. És ha valami nem világos vagy rejtve maradt, akkor pedig bátran lehetett kérdezni... Tőle is és a szólistáktól is!
 
 
 

2016.10.11. - Pályázati felhívás: „Szent Márton követője vagyok”

Kedves Diákok!
 
A Szent Márton-év eseményeihez kapcsolódva az Általános Iskolánk és az Alapfokú Művészeti Iskolánk szervezésében rajzversenyt hirdetünk alsó és felső tagozatos diákok számára „Szent Márton követője vagyok” címmel.
Kérünk Benneteket, hogy a pályamunkátokban mutassátok be, hogy hogyan segítettetek valakinek, vagy milyen jót cselekedtetek valakivel. Fejezzétek ki alkotásaitokban a jószívűség, segítőkészség és adni tudás fontosságát.
 
Technika: tetszőleges; az anyagok és technikák közül szabadon lehet választani, készülhet festmény, grafika, dombormű és térplasztika is.
Méret: a festmény illetve a grafika A3-as vagy A4-es formátumú, a plasztika alaplapja legfeljebb A4-es formátumú legyen.
Leadási határidő: A pályamunkákat 2016. október 28-áig kell leadni Kissné Kostelec Éva tanárnőnek.
 
Az alkotások hátoldalán a pályázó nevét, és osztályát valamint felkészítő tanárának nevét kérjük feltüntetni.
Elbírálás: A beérkezett alkotásokból kiállítást rendezünk. A legjobbakat jutalomban részesítjük.
Eredményhirdetés: 2016. november 11-én, Szent Márton életét bemutató előadást követően.
 

2016.10.09. - Október 6. megemlékezés

Édesanya, boldog anya,
Virágszülő Szűz Mária,
Világrászült virágodnak,
Ajánlj minket szent Fiadnak.
(Sík Sándor: Magyarok Nagyasszonya)
 
Hétvégén a közös iskolai szentmiséken került sor az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 1849. október hatodikai eseményeiről történő megemlékezésekre. Az aradi vértanúk és a szabadságharc hősei tiszteletére ünnepi műsorokkal készültek diákjaink. Szombaton, Magyarok Nagyasszonya ünnepén, az alsó tagozatosok Sarmon Judit irányításával idézték fel a történelmi eseményeket. A szentmisén az alsó tagozatos kórus Kovács Anna Zsuzsanna és Somfai Elemér karnagy vezetésével látott el zenei szolgálatot. Vasárnap a felső tagozat részéről a 8.B osztály Doros Zsuzsanna irányításával és Juanjo Lujan Egea, valamint Gombás Ádám közreműködésével adta elő megható, szívhez szóló műsorát. A reggeli diákmisén iskolánk énekkarát Dr. Hontváriné Iván Gabriella karnagy vezényelte, Somfai Elemér orgonakíséretével. Délután a Szentlélek Családi zenekar szolgálatával az Óvodások családi szentmiséjére került sor. A napot a kollégisták és a gimnáziumi tagozat zárta, amelyen a megemlékező műsort Palanikné Smidt Kinga tanította be.
 
Alsó tagozat képek>>
Felső tagozat képek>>
 

2016.10.08. - OPERAKALAND AZ ERKEL SZÍNHÁZBAN - PUCCINI 2.0.

Immár rutinos kalandozóként készültünk és indultunk el éppen 100 gimnazistával október 6-án az Erkel Színházba, az OperaKaland őszi előadására. Minden kaland egy kicsit más. Ezúttal szakadó esőben, de a várakozás izgalmával gyalogoltunk a színházig. Felkészülve vágtunk bele egy nem könnyűnek ígérkező kalandba, ugyanis ez volt az első alkalom, hogy olasz nyelvű előadással készültek a gimnazistáknak, Puccini Bohémélet 2.0. operájával. Egyik osztály ifjú tenoristái már a vonaton flashmob jellegű beéneklő gyakorlattal (Mendegél a mandarin...) hangolódtak az darabra...

2016.10.07. - Rózsafüzér királynője



Rózsafüzér királynéja, édesanyánk kegyes szűz.
Kész már az ékes koszorú, mit néped fejedre tűz
Árva nemzet fonta néked, kívüled nincs támasza,
Zárd be védő karjaidba, nagyhatalmú szűzanya

Öröm kevés jutott nekünk, keserű a kenyerünk.
Fájó panasz, kínos sóhaj, bús gyötrelmes életünk.
Örvendező szűz Mária mosolyt küldjél mireánk.
Oszlik az éj hajnal hasad fényben úszik szép hazánk.

Fiad keresztje tövében vért hullattál könnyezve,
Bú s fájdalom a lelkedet, szíved hét tőr vérezte.
Óh fájdalmas Szűz Mária vérző szíved harmatja,
Hulljon a kereszt tövében veled síró magyarra.

Mint hazánknak Nagyasszonya égi trónon a helyed,
Az angyalok s Magyar szentek zengnek hozsannát Neked.
Dicsőséges Szűz Mária Kinek Jézus a fia,
Add, hogy ismét felviruljon szép kerted Pannónia.

Kárpátok az, ahol könnyből fakad minden kis virág,
Erdély bércein is, ahol gyászt öltött fel a világ.
Magyaroknak csonka földjén fonjon össze szív s lélek,
Rózsafüzér Királynéja esdve kér Magyar néped.
 
A törökök feletti lepantói győzelem (1571. október 7.) emlékére Szent V. Piusz pápa rendelte el ezt az ünnepet 1573-ban. 1716-ban vették fel a római kalendáriumba és 1913-ban helyezték október 7-re, a győzelem évfordulójára. Hálaünnep a mai, Mária közbenjárásáért, az Isten segítségéért. Máriával együtt újra meg akarjuk erősíteni az igent az Isten akaratára. A rózsafüzér imádságában pedig, Jézus életéről elmélkedve, Isten iránti szeretetünkben szeretnénk megerősödni. (www.katolikus.hu) 
Iskolánkban a reggeli szentmisét követően az egész iskola egy tized rózsfüzért imádkozott Benkovich Ferenc atya vezetésével, majd egész nap az iskola kápolnájában rózsafüzér imádságnak lehettek részesei tanulóink.
 

2016.10.06. - „Lehet egy aranyéremmel több?”

Szeptember 30-án a Széchenyi István Egyetem hagyományaihoz híven megrendezte a Kutatók éjszakája című programsorozatot. Ennek keretében az egyetem könyvtára „Kiskönyvtárosok” éjszakája címmel szervezett vetélkedőt. A vetélkedő témája az olimpia volt, melyre 4 fős csapatok jelentkezhettek. Iskolánkat a 7.A osztály tanulói képviselték: Kaló Patrícia, Miletics Zsófia, Somfai Bence, Soporean Ana, valamint felkészítő tanáruk Tóth Judit. Az elméleti és ügyességi feladatokat egyaránt tartalmazó vetélkedő során a gyerekek körbejárhatták a könyvtárat a „pincétől a padlásig”, miközben célba lőttek, könyveket rendszereztek, tesztet töltöttek, futottak, ugrottak. Iskolánk csapata nagy-nagy lelkesedéssel készült a versenyre, és minden tudásukat latba vetve a képzeletbeli dobogó legfelső fokára állhattak. Így fáradtan ugyan, de egy jelképes aranyéremmel, sok ajándékkal és hatalmas élménnyel gazdagodva zárhatták a napot.
 
 

2016.10.05. - Páli Szent Vince Verseny

A hagyományokhoz híven ebben a tanévben is megrendezték a Páli Szent Vince tanulmányi versenyt Kapuváron. 2016. szeptember 26-án 21 tanuló képviselte iskolánkat; hittan, magyar nyelv – helyesírás és komplex (matematika, természetismeret, informatika) tantárgyakból. Diákjaink lelkesen készültek a megmérettetésre, több tanulónk is dobogós helyezést ért el.
 
Egyéni versenyben hittan tantárgyból:
Pálffy Zsófia 4.a osztályos tanuló 1. helyezés, felkészítő: Szalainé Csapó Rita tanítónő
 
Magyar nyelv és helyesírásból:
Polgár Zsófia 2.a osztályos tanuló 2. helyezés, felkészítő: Váginé Kónya Szilvia tanítónő
Kudela Jázmin 3.a osztályos tanuló 3. helyezés, felkészítő: Árpásiné Horváth – Dori Cecília tanítónő
 
Komplex csapatversenyben:
5. évfolyam 1. helyezés, csapattagok: Czigler Flóra, Kurja Tamás, Komáromi Luca
6. évfolyam 1. helyezés, csapattagok: Kukorelli Kata, Molnár Gergely, Tarr Mihály
7. évfolyam 1. helyezés, csapattagok: Csanaki Máté, Káldi Gellért, Végh András
A csapatokat felkészítette: Koppányné Újházi Márta, Vidáné Papp Csilla, Hegedüs Márta, Horváthné Ikker Ildikó tanárnők.
Szeretettel gratulálunk a diákoknak és felkészítő pedagógusoknak!
 

2016.09.27. - Magyar versenyek iskolánkban

Iskolánkban a 2016/2017-es tanévben mehirdetett versenyekre szeretettel vájuk az érdeklődőket, versenyzőket!

2016.09.26. - Színházbérlet

 Tisztelt Szülők, Kollégák, kedves Diákok!
 
A 2016/2017. tanévben is lehetőség van színházbérlet igénylésére a Győri Nemzeti Színházba. Három bérlet közül lehet választani. Közös mindegyikben, hogy az előadások 17 órakor kezdődnek, viszont eltérnek abban, hogy a hét melyik napján érvényesek (KEDD, SZERDA vagy CSÜTÖRTÖK) , illetve hány előadást tartalmaznak (6,7 vagy 8).
A bérletek árát legkésőbb október 12-ig (szerdáig) kell leadni a mellékelt jelentkezési lappal együtt a magyartanáriba.
 
Köszönettel: Vaszariné Horváth Márta
 
 

2016.09.26. - Rendhagyó irodalomóra

Rendhagyó irodalomórát tartottunk a 9. évfolyamosok számára 2016. szeptember 19-én. Vendégünk Posonyi-Takács László, a Győri Nemzeti Színház egyik legnépszerűbb színésze volt, aki az idei évad darabjairól mesélt. Érdekességeket hallhattunk a Farkasok és bárányok, az Augusztus Oklahomában és A csoda című darabokról. Az előadó felhívta a diákok figyelmét arra is, hogy a színház célja idén sem csak a szórakoztatás, hanem szeretnék bemutatni, hogyan nem szabad az emberi kapcsolatokat elrontani. Köszönjük a nagyon élvezetes színházi kedvcsinálót!

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 »