Főoldal      E-mail
Eseménynaptár
balra
jobbra


H K Sz Cs P Sz V
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Közlemény
TANÉV RENDJE
Iskolai étkeztetés
Határtalanul
Gyermekvédelem
Adó 1%

Kedves Szülők!

Kérjük Önöket, hogy adójuk egy százalékával ismét támogassák Intézményünket.

 

Adószámunk:

A kedvezményezett neve:

Számlaszám:

A másik egy százalékról is rendelkezhetnek:

A kedvezményezett technikai száma, neve:

Gyermekeik nevében is köszönjük figyelmességüket!
 

ECDL vizsgaközpont

Iskolánk ECDL vizsgák lebonyolítására jogosult intézmény. Részletek>>

 

Neumann János Számítógép-tudományi Társaság>>

 
 
........................................................
  
Aporos alkotások

 

Aporos diákok alkotásai a városnak
A Győri Kommunális Szolgáltató Kft felkérésére, gipszkartonra festett nagyméretű képeket készítettünk.

Bővebben>>

 

 

 

A mesék birodalmában
A Kisalföld szerkesztősége megkereste iskolánkat, hogy egy meseíró pályázathoz illusztrációkat készítsünk...
Részletek>>
 

 

Énekkari CD
A 15 éves jubileum alkalmából jelent meg az iskola énekkarának második CD lemeze a Magyar Kultúra Kiadó gondozásában, Gloria in Excelsis Deo címmel. Részletek>>

 

 

 

 

Apor antológia
Jubileumi tanévünk alkalmából megjelent az új Apor antológia. Részletek>>
 

 

 

 

 

 

Ikon
Bukits Ernő tanár úr "A Tápláló és tanító Krisztus" című ikonfestménye az aulában látható...
 

 

Pályázatok

 

TÁMOP-3.2.11/10-1-2010-0229

Élményszerű tanulás, kultúra és tehetséggondozás>>

TIOP 1.1.1/07/1-2008-1156

Számítógépes infrastruktúra bővítés>>

Apor Alapítvány KEOP - 4.2.0/A/09-2009-0007>>
 

Támop 3.4.3-08/2 pályázat
Iskolai tehetséggondozás
Részletek>>
 

Környezet és Energia Operatív Program
2009.6.1.0/A-2009-0050>>

Épületenergetikai fejlesztés
KEOP-4.10.0/A/12-2013-0273>>

 

 
Aktualitások
2020.06.04.
A NEMZETI ÖSSZETARTOZÁS NAPJA - 2020. JÚNIUS 4.
"Elindulok, mint egykor Csoma Sándor, hogy felkutassak minden magyart. Székelyek, ott a bércek szikla-mellén, Üljetek mellém! Magyarok ott a Tisza partján, magyarok ott a Duna partján, magyarok ...
2020.06.03.
Bizonyítványosztás 2020
Tájékoztatjuk a kedves szülőket és diákjainkat, hogy az idei bizonyítványosztás az alábbi rendben történik:    Kérjük, a következő beosztás szerint érkezzenek a tanulók az osztálytermekbe:   2020...
2020.06.03.
Te Deum
 Kedves Diákjaink, Tanáraink, Szülők és Hozzátartozók!   Szívünkben elevenen él még a 2019/20-as tanév Szentlelket segítségül hívó szentmiséjének ünnepi élménye. Az indulás, és az azt köve...

Aktualitások

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 »

2019.09.30. - TSZM előadás

 

2019.09.30. - A VILÁG LEGNAGYOBB TANÓRÁJA

Tegyük együtt jobbá a világot!
 
Az ENSZ 2015-ben indított egy világméretű oktatási projektet, melyet azért indítottak, hogy minél több diák megismerje a fenntartható fejlődést szolgáló Globális Célokat. Iskolánk tavalyi tanévben kapcsolódott ehhez a programhoz.
Az idei év kiemelt témája az élővilág sokfélesége (biodiverzitás) és annak megőrzése. Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Klímapolitikai Főosztály referense: Kovács Barbara érkezett szeptember 30-án iskolánkba, hogy minél több diákunk figyelmét ráirányítsa a természet megóvására.
Előadásaiban kiemelte, hogy az élőlények sokfélesége miként játszik kulcsfontosságú szerepet a Globális Célok elérésében, hogy milyen fenyegetettségnek van kitéve az emberiség és a Föld az élővilág hanyatlásának következtében, hogy mit kell tennünk az élővilág megőrzése érdekében.
Játékos feladatokon keresztül is rávezette a diákokat: Hogyan teremthetik ők is meg újra a természet és az emberiség összhangját.
A tanulóink reakciói alapján úgy gondolom, hogy a hallottak és látottak elgondolkodtatják őket és a jövőben tényleg tenni fognak élhető jövőjük érdekében.
 
Szalontay Lukácsné
 

2019.09.30. - TANULMÁNYI CSAPATVERSENY

Iskolánk 1-8. évfolyamos tanulói, szeptember 27-én vettek részt a kapuvári Páli Szent Vince Katolikus Általános Iskolában megrendezett tanulmányi csapatversenyen.
 
Első helyezést ért el:
 
A játékos nyelvi feladatok versenyben, a 2. évfolyamos tanulók „Fejtörők” csapata.
A csapat tagjai: Várhidi Sára 2.a, Horváth Mátyás Mihály 2.b, Németh - Torda Karolina 2.d osztályos tanulók.
 
A komplex természettudományos tanulmányi versenyben a 6. évfolyamos tanulók csapata. Tagjai: Módos Emma, Nagy Enikő, Nagy Eszter 6. b osztályos tanulók.
A 8. évfolyamos tanulók csapata, tagjai: Bedics István, Kurja Tamás, Schmitzoffer Dániel 8.b osztályos növendékünk.
 
Második helyezést ért el:
 
A játékos nyelvi feladatok versenyben a 3. évfolyamos tanulók „Nyelvi tudósok” csapata.
A csapat tagjai: Nagy Jázmin Zsófia 3.a, Zöldi Patrícia Zsuzsanna 3.b, Rózsavölgyi Száva 3.c osztályos tanulók.
 
A 4. évfolyamos tanulók „Nyelvgyötrők” csapata.
Tagjai: Tamás Benedek 4. a Kun Réka 4. b, Róth Vilmos 4.d osztályos kisdiákok.
 
Az 5. évfolyamos tanulók csapata a komplex természettudományos versenyben.
A csapat tagjai: Józsa Ádám Zsolt, Kránitz Hunor Boldizsár, Steiner Botond, Németh Áron 5.d osztályos tanulók.
 
A 7. évfolyamos tanulók csapata,
tagjai: Major Bálint, Matyi Martin 7. B, Nagy László Zétény 7.d osztályos diákunk.
 
Szeretettel gratulálunk a tanulóknak és a felkészítő pedagógusoknak!
 
 

2019.09.29. - Kiskutatók akadályversenye, kutatók éjszakája

Iskolánkat Horváthné Ikker Ildikó tanárnő vezetésével a 8.A osztály képviselte a Győri Széchenyi István Egyetem által szervezett Kiskutatók akadályversenyén, amelyen II. helyezést értek el. A csapat a verseny során meglátogatta a Közúti és Vasúti Járművek Tanszéket, ahol a vonatok irányítását ellátó informatikai rendszerrel ismerkedett meg, a Környezetvédelmi tanszéket, ahol a zajhatásokkal ismerkedett. Találkoztak az egyetem betonkenu csapatával, akik a beton kenu készítés fortélyairól, a versenyekről és sikereikről meséltek. A verseny során logikai és ügyességi feladatokat, teszteket kellett megoldani, de voltak önismereti és csapatépítő feladatok is. 17.00-tól különböző előadásokon vehettek részt az érdeklődők. Ildi néni csapata, Nagyné Somogyi Ágnes földrajz fakultációsai, Gaál Barnabás tanár úr fizika fakultációsai a Googolplex fogalmán keresztül megtudhatták, hogy van-e egy googolnyi atom az Univerzumban, illetve tud-e valaha 1 googolnyi információt tárolni a Google? Megismerkedhettek Ausztrália társadalomfödrajzával, illetve megtudhatták mi is történt Csernobilban, illetve mekkora a katasztrófa következményeképpen létrejött sugárterhelés.
 

2019.09.26. - Kirchbergi cserekapcsolat

Az idei tanévben 16. alkalommal került sor a Sachsenbrunni Katolikus Gimnázium diákjaival való cserekapcsolatra. Huszonkilenc 8. osztályos diák és két kísérő érkezett szeptember 18-án két napra iskolánkba. Az érkezést követően városnézésre hívtuk a vendégeket, majd a közös ebéd elfogyasztása után diákjaink bemutatták iskolánkat. A délután folyamán a fogadó családokkal változatos programokon vehettek részt a vendéggyerekek.
Második napon csodálatos őszi időben kirándulni mentünk Pannonhalmára, ahol idegenvezetők segítségével bejártuk az apátságot, majd ezt követően sétát tettünk a Lombkorona Tanösvényen és a kilátóhoz. Az ebéd elfogyasztása után közös ének- és táncórán vettek részt a diákok, melyet Gabi néni vezetett. Kora délután sok szép élménnyel gazdagodva indultak haza vendégeink Ausztriába. A cserekapcsolat jövőre Sachsenbrunnban folytatódik.
Szabó Mária és Némethné Gábor Krisztina
 Kirchberg képek>>

2019.09.24. - ECDL bizonyítvány

Tavaly júniusban 45 tanulónk fejezte be ECDL vizsgákra felkészítő tanulmányait. A teljes 7 modulos bizonyítványt a múlt héten vehették át a fiatalok. Bízunk benne, hogy további informatika tanulásukhoz és a munka világában való elhelyezkedésükhöz jelentős segítséget kaptak, nem feledve, hogy ez a terület dinamikusan fejlődő, és mindig szem előtt kell tartani a változásokra való nyitottságot!

2019.09.23. - Audi Önkéntes Nap az Apor iskolában

2019. szeptember 21-én, megszépült iskolánk udvara. Az Audi Hungária Zrt. pályázatán intézményünk nyerte el az iskolakert kialakítását. A megvalósítására szombaton került sor az Audi Önkéntes Nap keretében. Harminc lelkes Audis dolgozó, többen Aporos szülők és gyermekek, segítettek az iskolakert kialakításában, az udvar rendezésében, sövény nyírásában, játszótéri játékok festésében.
Az iskolakert a könyvtár mögötti területen kapott helyet. Öt magas ágyást és egy pavilont helyeztek el. Az ágyásokba évelő, egynyári és fűszernövények kerültek. Fontosnak tartjuk, hogy tanulóink megismerjék a növények életközösségben betöltött szerepét, megtanulják ápolásukat, gondozásukat. Hálásan köszönjük az Audi Önkéntes Nap résztvevőinek szorgalmas munkáját. Az iskolakert megálmodói és kivitelezői: Kozma Péter és Kozmáné Molnár Zsuzsanna szülők voltak. Köszönjük, hogy segítségükkel elkészülhetett az Apor iskolakert!
Sántáné Kiss Rita

2019.09.21. - Rendhagyó irodalom óra a 9. évfolyamon Posonyi Takács Lászlóval

Szeptember 16-án, hétfőn, egy rendhagyó irodalomórának lehettünk a részesei, Posonyi Takács László, kiváló győri színész közreműködésével, az iskola könyvtárában. A művész úr előadásában két magával ragadó történetet hallhattunk a család szerepéről és fontosságáról. Elmesélte Szabó Magda élettörténetét, hogy egy családban mit tud tenni néha egy felelőtlen ember. Egész vagyonokat percek alatt, hogy el lehet herdálni. De azt is megtudtuk, miért nevezte az írónő „tündéreknek” a szüleit. Valamint, hogy a családnak nagyon fontos szerepe van abban, hogy milyen emberekké válunk. Köszönjük ezt az érdekfeszítő és elgondolkoztató előadást!
 
Hani Aladár 9.A

2019.09.02. - Első nap az iskolában

 A legkisebb „Aporos diákok”
 
Iskolaközpontunk hagyományaihoz hűen, a legkisebb diákokat az intézményvezető köszöntötte az első tanítási napon. A kisgyermekek fegyelmezetten és bátran vették át a névre szóló könyvjelzőt Váradi József igazgató úrtól. Sikerekben gazdag tanévet kívánunk minden tanulónak!
 

2019.09.01. - Veni Sancte

A huszonhetedik tanévet kezdtük meg az Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpontban. A Veni Sancte tanévnyitó szentmiséken együtt imádkozhattak a szülők, gyermekek, pedagógusok. Benkovich Ferenc atya szívhez szóló homíliájában a napi olvasmányból kiindulva adott lelki útravalót: kiemelte az egyszerűség, szerénység és az alázatosság fontosságát. A délelőtti szentmisét követően az elsős tanulók szép szavalatát is hallhattuk. Váradi József igazgató úr köszöntő beszédét követően megnyitotta a 2019/2020-as tanévet. 
 
Veni Sancte képek>>
 

2019.08.14. - A 2019/2020-as tanév kezdése

Kedves Kollégák!
 
Augusztus 21-től, a nyári szabadság végeztével, el tudjuk kezdeni a következő tanévre való felkészülést. Az alakuló értekezletet 2019. augusztus 23-án pénteken 9.00-kor tartjuk a kollégium dísztermében. Szokásosan a nyári táborok rövid beszámolóját is megtekintenénk egymástól.
 
 
Tisztelt Szülők! Kedves Tanulók! Kedves Fiatalok!
 
A Jóisten segítségével iskolaközpontunkban szeptember másodikán a huszonhetedik tanév veszi kezdetét. Bízunk benne, hogy a hamarosan véget érő nyári szünetben mindenkinek volt lehetősége a pihenésre, a kikapcsolódásra, a feltöltődésre, hogy az új tanévünkben a ránk váró feladatoknak új lendülettel tudjunk hozzákezdeni.
 
Az idei tanévben több új változással, változtatással igyekszünk az intézmény és szülői ház kapcsolatát egyszerűbbé és mégis szorosabbá tenni.
 
Az intézmény vezetésében történt változás kapcsán szeretnék bemutatkozni: Váradi József vagyok, a püspök úr megbízásából veszem át az intézmény vezetését, egyben kérem az Önök bizalmát és megértését.
 
Az alkalmat felhasználva ezúton is megköszönjük a Kedves Szülők bizalmát, mellyel megtiszteltek bennünket, hogy gyermekeiket ránk bízták, és az ő nevelésükben-oktatásukban továbbra is együttműködhetünk Önökkel. Kérjük a Szűzanya és iskolánk névadójának Boldog Apor Vilmos vértanú püspöknek az égi közbenjárását, hogy eredményes, kegyelmekben gazdag és gyümölcsöző legyen mindannyiunk számára a szeptember másodikán kezdődő új tanévünk is.
 
A lehetőséggel élve szeretnénk mindenkit tájékoztatni az iskolakezdéssel kapcsolatosan a legfontosabb tudnivalókról.
 
Tanévkezdés rendje
 
Az étkezéssel kapcsolatban változás történik, az alábbi időpontokban csak megrendelés lesz. További információk az Étkezés pontban találhatók.
 
2019. augusztus 22. (csütörtök) óvoda, 23. iskolai dolgozók, 26. (hétfő) iskola és 27. (kedd) iskola
 
8.00-15.00 - ebédmegrendelés szeptember hónapra.
Helye: gazdasági iroda
A kollégisták szeptember hónapra történő étkezés megrendelése a beköltözés napján lesz.
 
2019. augusztus 26. (hétfő) 9.00 – javítóvizsga, különbözeti vizsga
gyülekező: igazgatás előtt
 
2019. szeptember 1. (vasárnap) tanévnyitó szentmise
 
Helye: Iskolaközpontunk aulája
1-6. évfolyam 8.30 óra
Gyülekező 8.15-ig az osztálytermekben
 
7-12.évfolyam 16.00 óra
Gyülekező 15.45-ig a 7. évfolyamosok és a négy évfolyamos gimnáziumi tagozat 9. C osztályosai számára az aulában, a többiek az osztálytermekbe érkezzenek.
 
2019. szeptember 2. (hétfő)
Első tanítási nap - 3 osztályfőnöki óra, majd
- az 1-4. évfolyam részére ebéd és napközi ügyelet 16.00 óráig
- az 5-8. évfolyam részére 11.00-16.00 óráig tanulószobai ügyelet
 
Megjegyzés:
- Kérjük, hogy a tanulók az első tanítási napra hozzák magukkal:
  • bizonyítványukat
  • a kitöltött személyi lapjukat   (doc | pdf letöltés)  
  • az 1.a,b,c,d, 7.A,B, 9.C osztályos diákok, továbbá az új tanulók kitöltött egészségügyi adatlapot (doc | pdf letöltés) és mindezeket adják le osztályfőnöküknek.
 
- Az ebédrendelés ideje alatt lehetőség lesz az iskolai tornapóló megvásárlására. ( 1 000 Ft/db) Helye: titkárság
- A kollégium éves programjáról, a beköltözés rendjéről és a gólyatáborról a kollégiumi honlapon keresztül kapnak értesítést növendékeink.
 
 

2019.08.13. - Tudnivalók az étkezés befizetési rendjéről

Étkeztetés
 
Az idei tanévben augusztus hónapban csak megrendelés történik és a szülő aláírásával hitelesíti azt. A lemondások, változtatások az előző év szerint folytatódnak, majd október 10-től kerül sor az utalásra az alábbi számlaszámra. A fizetés minden hónapban visszamenőleges.
 
Az étkezési befizetéshez tartozó számlaszám megváltozott!
 
 
Az új számlaszám:
CIB bank 10700031-70870941-51200002
 
Az étkeztetés díjai intézményünkben a 2019/2020-as tanévben az alábbiak szerint alakulnak:
 
  Étkezési díj: Három- vagy többgyermekes család esetén:
ÓVODA: 490,- -
MENZA (5-8. ÉVF.): 360,- 180,-
MENZA (9-12. ÉVF.): 380,- 190,-
NAPKÖZI (1-4. ÉVF.): 520,- 260,-
FELNŐTT: 670,- -
 
 Kollégium:
  
  Étkezési díj: Három- vagy többgyermekes család esetén:
MENZA (5-8. ÉVF.): 360,- 180,-
MENZA (9-12. ÉVF.): 380,- 190,-
REGGELI: 250,-  125,-
VACSORA: 350,- 175,-
 
Megjegyzés:
- Az ingyenes és kedvezményes intézményi gyermekétkeztetést az 1997. évi XXXI. tv. 21/B §-a szabályozza.
- A jogszabályváltozások, az energia és élelmiszerárak emelkedése miatt a tanév folyamán a fenti árak módosítása lehetséges.
 

2019.08.12. - Tankönyves információk

A nemzeti köznevelés tankönyvellátásáról szóló 2013. évi CCXXXII. törvény és az iskolai tankönyvellátás rendjéről szóló 17/2014 (III.2) EMMI rendelet szabályozásának megfelelően iskolánk részéről elkészült a tankönyvek rendelése, amelyet a tanulóktól begyűjtött rendelési lista alapján készítettünk el.
 
Az elmúlt évhez hasonlóan, a Kormány 1265/2017. (V.29.) határozata értelmében az 1-9. évfolyamon alanyi jogon részesülnek a tanulók az ingyentankönyv ellátásban.
Jelenleg a Könyvtárellátó Nonprofit Kft (később: KELLO) végzi az iskolán keresztül az adatok begyűjtését és a könyvek rendszerezését. A KELLO a kiszállított tankönyvek alapján számláz.
 
Befizetési lehetőségek: készpénzben, bankkártyával, banki átutalással, bankkártyával online a szülői felületen keresztül.
Számlázás, fizetés: Azok a szülők, akik a postai befizetés mellett döntenek, számlájukat a tankönyvekkel együtt az iskolában kapják kézhez. A számla alsó, perforált részén találják a befizetéshez szükséges csekket. Kérjük, hogy a befizetést követően a feladóvevényt őrizzék meg!
 
Az online fizetést választó szülők nem kapnak csekkben végződő számlát, ők a szülői felületen keresztül tudják befizetésüket megtenni, és a kapcsolódó számlát pdf formátumban letölteni.
 
Befizetési határidő alaprendelésnél: 2019. szeptember 15.
 
Befizetés módjai:
- a Magyar Postánál készpénzben, bankkártyával,
- banki átutalás: a KELLO 64400068-30107825-11100049 számú bankszámlájára.
Banki átutalás esetén a közleményben minden esetben szerepelnie kell a tanuló nevének, 11 jegyű oktatási azonosítójának, vagy a számlán található ST-kódjának,
- a szuloifelulet.kello.hu weboldalunkon keresztül bankkártyás fizetés (MasterCard, Maestro, Visa) egy regisztrációt követően lehetséges.
Részletes tájékoztatás szülők számára: www.kello.hu – Diákok és Szülők – A 2019/2020-as tanév tankönyvellátással kapcsolatos szülői tájékoztatója menüben.
 
Az ingyen tankönyvellátásra jogosultak könyveit az iskolaközpont vásárolja meg a könyvtár részére, ahonnan kölcsön kapják a könyveket a tanulók (kivétel az első és a második évfolyamon).
A tankönyvek kiosztásának időpontjáról az alábbiakban tájékoztatjuk Önöket. Rajtunk kívülálló okok miatt előfordulhat változás, ezért mielőtt a tankönyvért indulnának, mindenképpen nézzék meg iskolánk honlapját! Iskolánk részéről megpróbálunk minden indokolt esetben segíteni!
 
A tankönyvek átvételének helyszíne: Apor Vilmos Katolikus Iskolaközpont könyvtára
 
 
A tankönyvek átvételének időpontjai:
 
 
1. évfolyam 2019. szeptember 2. szülői értekezlet
 
2. évfolyam 2019. augusztus 26. 8.00 - 9.30
3. évfolyam 2019. augusztus 26. 10.00 - 11.30
4. évfolyam 2019. augusztus 26. 13.00 - 14.30
5. évfolyam 2019. augusztus 26. 15.00 - 16.30
 
6. évfolyam 2019. augusztus 27. 8.00 - 9.30
7. évfolyam 2019. augusztus 27. 10.00 - 11.30
8. évfolyam 2019. augusztus 27. 13.00 - 14.30
9. évfolyam 2019. augusztus 27. 15.00 - 16.30
 
10. évfolyam 2019. augusztus 28. 8.00 - 9.30
11. évfolyam 2019. augusztus 28. 10.00 - 11.30
12. évfolyam 2019. augusztus 28. 11.30 - 13.00
 
A 7-8-9. évfolyamos kollégisták esetében, akik nem tudták a fenti napokon elvinni a könyveiket, szeptember 2-án 12.00 - 15.00-ig biztosítjuk a könyvek átvételi lehetőségét! Kérjük a fenti időpontok betartását! 
 

2019.08.11. - AZ ISKOLA-EGÉSZSÉGÜGYI SZOLGÁLAT TÁJÉKOZTATÓJA

Tisztelt Szülők!
 
Az Iskola-egészségügyi Szolgálat tagjai: az iskolaorvos és a védőnő.
 
Munkánk célja a betegségek kialakulásának megelőzése, a panaszt még nem okozó elváltozások felfedezése, szűrése. Ennek érdekében a tanulók orvosi és védőnői szűrővizsgálaton vesznek részt a „páros” évfolyamokon (2., 4., 6., 8., 10., 12.osztályban és 16 éves életkorban).
 
Feladatunk ezért elsősorban megelőző jellegű tevékenység (szűrés, gondozás, oltások beadása: 6. osztályban: MMR és DTaP, 7. osztályban Hepatitis B és a lányoknál HPV elleni oltás; negyed évenként a tanulók személyi higiénéjének ellenőrzése), tanácsot adunk a pályaválasztásban, emellett különböző témákban (pl.: egészséges táplálkozás, káros szenvedélyek megelőzése, párkapcsolat: szerelem-szeret, családi életre nevelés) egészségnevelési munkát is folytatatunk. Az oltásokat csak az oltási könyv és az oltásról szóló tájékoztatón szereplő szülői nyilatkozat iskolánkba juttatása után, egészséges gyermeknek adjuk be. A szűrővizsgálatokon talált elváltozásokról a szülőket írásban tájékoztatjuk, a talált elváltozások kivizsgálása már a háziorvos feladata. E-mail cím megadása esetén lehetőség van arra, hogy a szülőket az észlelt elváltozásokról ilyen módon értesítsük. Kérjük Önöket, hogy szorgalmazzák a vizsgálatok mielőbbi elvégzését és a szakorvosi vizsgálat leleteinek fénymásolatát juttassák el hozzánk! Betegellátást csak elsősegély jelleggel végzünk, heveny betegség esetén a háziorvosukhoz forduljanak!
 
Munkánk eredményességéhez kérjük, hogy az egészségügyi adatlap kérdéseire – gyermekük érdekében – pontosan adjanak választ. Ezen adatok alapján, a családban előforduló betegségek ismeretében az adott betegségek megelőzésére célzottabban tudunk odafigyelni, és egyénre szabottan tudunk életmódbeli- ill. életviteli tanácsokat adni. A kérdőív adatai fontosak annak eldöntésében is, hogy a tanulónak milyen típusú testnevelési órákon javasolt részt vennie (könnyített testnevelés – gyógytestnevelés); van-e szüksége további gondozásra, annak mi legyen a folyamata.
 
Adataikat az aktuális adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeljük és tároljuk.
 
A fentiekben leírt feladataink miatt kérjük, jelezzék felénk, ha a tanulóévek alatt komolyabb egészségügyi probléma – betegség, műtét, baleset, kórházi ill. hosszabb gyógyszeres kezelés történik, vagy ha visszatérő probléma jelentkezik. Ha ezekről van írásos dokumentáció, kérjük Önöket egy példányt fénymásoljanak számunkra!
 
Kérdéseikkel, kéréseikkel megkereshetnek bennünket a +36 96 514 294 vagy a telefonszámon, az arpasik{kukac}aporisk.hu email címen vagy – előzetes egyeztetés után – rendelési időben személyesen.
Közösen biztosan könnyebb lesz segíteni! Közreműködésüket köszönjük!
 
 
 
                 Dr. Erdő Gabriella s.k.                                                                    Árpási Kitti s.k.
  csecsemő- és gyermekgyógyász iskolaorvos                                                        védőnő
 
                   rendelési napok:                                                                         védőnői napok:
 
      hétfő, csütörtök és péntek: 08:00-14:00                                           hétfőtől-péntekig:07:30-15:30
 

« 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 »